Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Να ενεργοποιηθεί η Ολυμπιακή οικογένεια

Η συνάντηση ανάμεσα στον Ευάγγελο Μαρινάκη και τον Γιάννη Συγγελίδη ολοκληρώθηκε ύστερα από τρεις ώρες συζητήσεων για το μέλλον του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού.
Στόχος είναι η ενεργοποίηση της Ολυμπιακής οικογένειας προκειμένου να λυθούν τα προβλήματα οικονομικής φύσεως που ταλαιπωρούν αγωνιστικά τμήματα του συλλόγου, τα οποία έχουν προσφέρει αμέτρητες χαρές και συγκινήσεις στο λαό του Ολυμπιακού.
Την Τρίτη (21/9) θα υπάρξει νέα συνάντηση ανάμεσα στους δύο άντρες, ώστε να προχωρήσουν άμεσα στις επιβεβλημένες κινήσεις για να σταθεί ξανά όρθιος ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός, που έχει δώσει πάμπολλους τίτλους και σπουδαίες διακρίσεις στο πειραϊκό σωματείο.
Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Ευάγγελος Μαρινάκης, ενημερώθηκε από τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Γιάννη Συγγελίδη, για την κατάσταση που επικρατεί στα τμήματα του συλλόγου και ιδιαίτερα για αυτό του πόλο. Σοβαρά προβλήματα, ωστόσο, υπάρχουν και σε άλλα τμήματα του Ερασιτέχνη όπως στην κολύμβηση και τον στίβο.
Η ουσία της πρώτης αυτής συνάντησης, στην οποία έδωσαν το "παρών" και οι κ.κ. Λούβαρης, Βρέντζος, Κομινάκης και Καραχάλιος, είναι πως αποφασίστηκε η ενεργοποίηση της Ολυμπιακής οικογένειας. Σήμανε συναγερμός και είναι θέμα χρόνου να βγουν μπροστά άνθρωποι που αγαπούν τον Ολυμπιακό και έχουν την οικονομική επιφάνεια προκειμένου να προσφέρουν ουσιαστικά στην ομάδα της καρδιάς τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: