Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

"Πρέπει να νικήσουμε στο ντέρμπι"

Τρεις παίκτες του Θρύλου μίλησαν μετά το τέλος του αγώνα με τον Άρη και ο λόγος γίνεται για τους Αβραάμ Παπαδόπουλο, Ντουντού Σεαρένσε και Ούρκο Πάρντο.
Ο κεντρικός αμυντικός των Πειραιωτών, είπε: "Είναι σημαντικό το ντέρμπι για τον Ολυμπιακό, για τον κόσμο και όλη την οικογένεια του συλλόγου. Αυτό το ματς πρέπει να το κερδίσουμε, αλλά πριν από αυτό υπάρχει το ματς Κυπέλλου, ένα ματς που πρέπει να καθαρίσουμε και για αυτό θα πρέπει να παρουσιαστούμε πειθαρχημένοι και προσεκτικοί.
Αναφορικά με τον Σισέ έχω να πω ότι ο Ολυμπιακός δεν φοβάται έναν παίκτη ή μία ομάδα. Ο Παναθηναϊκός έχει ποιοτικούς παίκτες, αλλά στα ντέρμπι παίζει ρόλο η ψυχή και το πάθος, στοιχεία που τα έχουμε δείξει μέχρι στιγμής και θα τα δείξουμε στη συνέχεια.
Όσον αφορά στο ματς με τον Άρη μπήκαμε πολύ δυνατά, βάλαμε το γρήγορο γκολ και χάσαμε και άλλες πολλές ευκαιρίες για να τελειώσουμε το ματς. Δεν το κάναμε, αλλά το ελέγχαμε το ματς. Το σημαντικό είναι να κερδίζει η ομάδα και να συνδυάζει το ωραίο ποδόσφαιρο με την ουσία. Εμείς θα πρέπει να συνεχίσουμε έτσι και να δουλεύουμε σκληρά".
Ο Ντουντού Σεαρένσε πρόσθεσε με τη σειρά του: "Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι και ελέγξαμε το παιχνίδι. Στην επανάληψη χάσαμε λίγο τον ρυθμό και δεν ξέρω που οφείλεται αυτό. Ευτυχώς δεν μας στοίχισε. Το ντέρμπι είναι το πιο σημαντικό στην Ελλάδα και πρέπει να πάμε στο ΟΑΚΑ για να κάνουμε ένα ωραίο παιχνίδι και να το ευχαριστηθεί ο κόσμος".
Τέλος, ο Ούρκο Πάρντο τόνισε: "Ένιωσα πολύ όμορφα που έπαιξα μπροστά στον κόσμο μας και για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι βασικός. Αν μου πει ο προπονητής να παίξω και στο ντέρμπι, θα είμαι πανέτοιμος. Κάθε νίκη είναι σημαντική".

Δεν υπάρχουν σχόλια: