Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Καλύπτουν το χάλι τους...

Tο να βλέπες κάτι ωραίο και να το θαυμάζεις είναι αναμενόμενο. Οπως συμβαίνει δηλαδή στην περίπτωση του Γιάννη Φετφατζίδη. Το παιδί αυτό ξέρει τόση μπάλα που ακόμη κι αν δεν γουστάρεις τον Ολυμπιακό σε κάνει να θαυμάζεις. Στα πρόσφατα ματς της Εθνικής μπήκε μέσα, άφησε καλές εντυπώσεις και ο κόσμος φώναζε ρυθμικά το όνομά του. Δεν μπορεί όλοι αυτοί να ήταν ΓΑΥΡΟΙ.
Υπήρχε και κόσμος που του αρέσει το καλό ποδόσφαιρο, η ωραία ντρίμπλα, πάικτες σαν τον Φετφατζίδη δηλαδή. Το επόμενο παράδειγμα ήρθε στην Ξάνθη. Χωρίς οπαδούς του Ολυμπιακού στην εξέδρα αλλά το χειροκροτημα για τον Φέτφα υπήρξε.
Φαίνεται πως κάποιους τους ενόχλησε όλη αυτή η εικόνα.Φτάνουμε έτσι στον αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Ρούμπιν Καζάν και στην... αποθέωση του Μαυρία. Προφανώς γιατί έτσι εξυπηρετεί η... ιστορία, να πέσουν οι τόνοι για το μαύρο χάλι των «πράσινων». Σε αντίστοιχο ματς του Ολυμπιακού, όλοι θα έλεγαν και θα έγραφαν για καθυστερημένες αλλαγές, αποτυχία και όλα τα γνωστά. Συνηθίσαμε τόσα χρόνια. Τώρα, όμως, όλα καλά με τη συμμετοχή του Μαυρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: