Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

Εκτός με Άρη οι Πάντελιτς και Ουρτάδο

Δυο σημαντικές απώλειες θα έχει ο Ολυμπιακός στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον Άρη (20:30, ΝΕΤ) καθώς τόσο ο Μάρκο Πάντελιτς όσο και ο Μοϊσές Ουρτάδο έμειναν εκτός αποστολής από τον Βαλβέρδε.
Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού ενόψει της αναμέτρησης με τον Αρη. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε υπολογίζει στους Ριέρα και Φετφατζίδη που προπονήθηκαν κανονικά σήμερα. Για μία ακόμη φορά εκτός αποστολής έμεινε ο Μήτρογλου, ενώ ο Μάρκο Πάντελιτς δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό του.
Με στόχο τη νίκη που θα τον διατηρήσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και θα τον στείλει με άλλον αέρα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό θα παραταχθεί αύριο ο Ολυμπιακός στην αναμέτρηση με τον Αρη. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε θέλει να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα και θέλει να δει για μία ακόμη φορά την ομάδα του να παίζει καλό ποδόσφαιρο και να πετυχαίνει πολλά γκολ.
Στα αγωνιστικά ο Ισπανός τεχνικός είδε τους Ριέρα και Φετφατζίδη να γυμνάζονται κανονικά κι όπως είναι φυσικό τους συμπεριέλαβε στην αποστολή, στην οποία βρίσκεται για δεύτερη φορά ο Νέμεθ. Αντίθετα ο Κώστας Μήτρογλου έμεινε για ακόμη μία φορά στην… εξέδρα, αν και τώρα υπάρχει η δικαιολογία της ασθένειας που τον ταλαιπώρησε, ενώ ο Μάρκο Πάντελιτς δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό του.Μετά το τέλος της προπόνησης ο Βαλβέρδε ανακοίνωσε τα ονόματα των 19 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και οι οποίοι είναι: Νικοπολίδης, Πάρντο, Τοροσίδης, Ρ. Μπράβο, Α. Παπαδόπουλος, Μοντέστο, Χολέμπας, Μέλμπεργκ, Γ. Παπαδόπουλος, Ντουντού, Ιμπαγάσα, Μιραλάς, Ρόμενταλ, Ριέρα, Φουστέρ, Ζαϊρί, Φετφατζίδης, Νέμεθ, Ποτουρίδης.
Οι εκτός αποστολής παίκτες, Μέγερι, Γκαλίτσιος, Μήτρογλου, Ν. Παπαδόπουλος, Ουρτάδο, Πάντελιτς θα προπονηθούν ή θα ακολουθήσουν, αντίστοιχα, τα προγράμματα αποκατάστασής τους, αύριο στις 10:30.

Δεν υπάρχουν σχόλια: