Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Tι είδε ο Ντάρκο στην Ισπανία

Ο Κοβάσεβιτς επέστρεψε από την Ισπανία, όπου είχε βρεθεί το Σαββατοκύριακο, και κατασκόπευσε και τερματοφύλακα. Οι πληροφορίες μιλάνε για τον Μανόλο Ρέινα (25,5 ετών) της Λεβάντε και τον Φαλκόν (25) της Θέλτα του Βίγκο συμπρωτοπόρου στη Β' Κατηγορία. Ο Ντάρκο είδε κι άλλους παίκτες: Κυρίως τον υψηλόσωμο (1.88μ.) δεξιό μπακ Καρλίνος Μαρτίνες (24,5) της Ρεάλ Σοσιεδάδ και τον Μάριο (20) της Βιγιαρεάλ Β, τον οποίο ξέρει καλά ο Βαλβέρδε από την περσινή θητεία του στα «κίτρινα υποβρύχια».
Ολοι αυτοί οι παίκτες είναι ελεύθεροι το ερχόμενο καλοκαίρι, όπως και άλλοι που είδε ο Ντάρκο στα ματς Λεβάντε-Σοσιεδάδ και Βιγιαρεάλ Β-Θέλτα: οι αμυντικοί μέσοι Ρίβας (30) της Σοσιεδάδ και Νάτσο Ινσα (24) της Βιγιαρεάλ Β και οι αριστεροί μπακ Ντα Λα Μπέλα (25) της Σοσιεδάδ και Ντελ Ορνο (30, πρώην διεθνής) της Λεβάντε.
Απο κει και πέρα σε αυτά τα δύο ματς υπάρχουν κι άλλοι παίκτες, που μπορεί να του κίνησαν το ενδιαφέρον, αλλά έχουν συμβόλαια με τις ομάδες τους για ένα και δύο χρόνια. Οπως οι αμυντικοί μέσοι Μάρκος Γκουλόν (21) της Βιγιαρεάλ Β, Αλεξ Λόπεζ (22) της Θέλτα, Αρανμπούρου (31,5) της Σοσιεδάδ, Πριέτο (έξω δεξιά, 27) της Σοσιεδάδ, ενώ μια πληροφορία αναφέρει ως στόχο και τον αμυντικό μέσο Ανχελ (24) της Β' Κατηγορίας Χιρόνα. Τον είχε σχεδόν βασικό ο Βαλβέρδε τη δεύτερη χρονιά του στην Εσπανιόλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: