Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

Ανασυγκρότηση με Πανελλήνιο

Πιο δύσκολο από όσο φαίνεται χαρακτήρισε το παιχνίδι με τον Πανελλήνιο ο Ντούσαν Ίβκοβιτς μιλώντας στους παίκτες του πριν από το αυριανό παιχνίδι πρωταθλήματος. Ο Σέρβος ξεκαθάρισε ότι με την εικόνα απέναντι στη Ρεάλ, ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να κερδίσει κανέναν αντίπαλο, ενώ επίσης σχολίασε την αγωνιστική βελτίωση του Πανελληνίου.
Φυσικά οι "ερυθρόλευκοι" θέλουν μια όσο το δυνατόν καλύτερη παρουσία για να αφήσουν πίσω τους την τραγική εμφάνιση στη Μαδρίτη και την ήττα.
Το μεγαλύτερο κομμάτι του προβληματισμού, έχει να κάνει με την κακή λειτουργία της άμυνας, η οποία σε καμία περίπτωση δεν βοήθησε την ομάδα να βρει ρυθμό στο επιθετικό κομμάτι.
Ενδεχομένως ο Ίβκοβιτς μέσα στις επόμενες μέρες να διαφοροποιήσει μερικά από τα επιθετικά πλάνα της ομάδας, αναζητώντας επιπλέον τρόπους να εκμεταλλευτεί τους ψηλούς του, αλλά κυρίως να ταιριάξει στις ίδιες πεντάδες Σπανούλη και Τεόντοσιτς. Οι δύο γκαρντ έχουν σχεδόν τον ίδιο τρόπο παιχνιδιού και ο Ίβκοβιτς πρέπει να βρει την φόρμουλα συμβίωσής τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: