Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

"Ήταν θεαματικό παιχνίδι..."

Ο Ολυμπιακός έχει ακόμα να δώσει πολλά, όπως τόνισε ο προπονητής της ομάδας του Πειραιά, Βαγγέλης Πάτερος μετά τη νίκη επί του Πανιωνίου.
Ο προπονητής των επιτυχιών σε δηλώσεις του στο "Olympiacos.org" έδωσε συγχαρητήρια στο νεαρό τερματοφύλακα, Χρήστο Φλώρο, ο οποίος ήταν εξαιρετικός, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον κόσμο του Θρύλου για την παρουσία του στο Κολυμβητήριο.
"Ήταν ίσως το πιο θεαματικό παιχνίδι μεταξύ Ολυμπιακού και Πανιωνίου τα τελευταία χρόνια" δήλωσε ο Βαγγέλης Πάτερος και πρόσθεσε: "Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες μας και ιδιαίτερα στον Χρήστο Φλώρο.
Ηταν εκτός 15αδας καθώς προτίμησα για λόγους τακτικής να έχουμε στη σύνθεση όλους τους αμυντικούς μας. Ωστόσο, μπαίνοντας στην αρχική 7αδα κυριολεκτικά από τα ντους ήταν από τους πρωτεργάτες της νίκης.
Παρόλα τα προβλήματα που αντιμετωπίσουμε συνεχίζουμε την πορεία μας. Η ομάδα δεν έχει να αποδείξει κάτι, απλά όλοι κυνηγούν να ρίξουν από την κορυφή τον πρώτο. Θα μπορούσαμε να νικήσουμε και πιο εύκολα. Όπως όμως συνέβη και στη Βαρκελώνη η ελλιπής προετοιμασία μας επηρέασε και χάσαμε τη διαφορά των τριών τερμάτων.
Δεν έχουμε φτάσει ακόμη ούτε στο 50% των δυνατοτήτων μας. Ευχαριστούμε τον κόσμο για τη συμπαράσταση και στον σημερινό αγώνα. Μακάρι σύντομα να λυθούν όλα τα προβλήματα και απρόσκοπτα να συνεχίζουμε να τους χαρίζουμε χαρές και διακρίσεις για τον Ολυμπιακό".

Δεν υπάρχουν σχόλια: