Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

Δικαίωση του Βαλβέρδε με Ποτουρίδη

Ο Γιάννης Ποτουρίδης δείχνει αρκετά προσγειωμένος, σύμφωνα με τα όσα λέει στο στενό του περιβάλλον, δείχνοντας πως δεν έχει καβαλήσει το... καλάμι, δικαιώνοντας ταυτόχρονα τον προπονητή του που δεν ήθελε να τον δώσει δανεικό το καλοκαίρι.
Οι εμφανίσεις του Γιάννη Ποτουρίδη στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού στα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ και τον Εργοτέλη, ήρθαν εκεί που δεν το περίμενε ο μικρός, καθώς αν δεν υπήρχαν οι τραυματισμοί, δύσκολα θα είχε πάρει αγωνιστικά λεπτά στα πόδια του.
Το γεγονός αυτό όμως δεν σημαίνει πως ο «Πότου» έγινε ξαφνικά έτοιμος παίκτης και δεν χρειάζεται περαιτέρω δουλειά για να βελτιωθεί, το αντίθετο μάλιστα. Αυτό βέβαια, το έχει κατανοήσει ο ίδιος και δεν έχει καβαλήσει το.. καλάμι, όπως μπορεί να είχαν κάνει άλλα παιδιά της ηλικίας του.
Αντίθετα, δείχνει αρκετά ώριμος και προσγειωμένος σύμφωνα με τα όσα λέει στο στενό του περιβάλλον. «Είμαι χαρούμενος που έπαιξα και πήγα καλά σε αυτά τα παιχνίδια, όμως δεν πρέπει να μείνω εκεί. Με περιμένει και πολλή και σκληρή δουλειά. Πρέπει να γίνω πολύ καλύτερος. Έχω ακόμη δουλειά μπροστά μου για να φτάσω στο επιθυμητό επίπεδο», είπε χαρακτηριστικά ο μικρός σε δικούς του ανθρώπους μετά το ματς με τον Εργοτέλη,
Στο μεταξύ, ο Ερνέστο Βαλβέρδε όπως έχει πει και δημόσια άλλωστε έχει πολύ καλή άποψη για τις ικανότητες και την αγωνιστική εικόνα του Ποτουρίδη και είναι ευχαριστημένος από την σκληρή δουλειά που επιδεικνύει καθημερινά στις προπονήσεις του Ρέντη. Αυτός μάλιστα ήταν και ο λόγος που ο Βάσκος προτίμησε το καλοκαίρι να μην δοθεί δανεικός σε μικρότερη ομάδα ο 18χρονος αμυντικός, δικαιώνοντας τον απόλυτα από την μέχρι τώρα πορεία του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: