Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

«Μόρας για Ολυμπιακό»

Νέο δημοσίευμα του ιταλικού Τύπου επισημαίνει το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Βαγγέλη Μόρα αναφέροντας χαρακτηριστικά πως «ο “γάμος” του παίκτη με τον Ολυμπιακό μπορεί να είναι κοντά».
Η Μπολόνια αντιμετωπίζει τεράστια οικονομικά προβλήματα και δεν αποκλείεται σύντομα πολλοί παίκτες της να πάρουν το… τρένο της μεγάλης φυγής. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Corriere, αρκετοί ποδοσφαιριστές της ετοιμάζουν ήδη βαλίτσες για άλλα ποδοσφαιρικά μέρη, αφού η ίδια η διοίκηση του συλλόγου έχει δώσει στους εκπροσώπους τους διορία μέχρι την επόμενη Δευτέρα να παρουσιάσουν τις όποιες προτάσεις μπορεί να έχουν στα χέρια τους.
Το εν λόγω δημοσίευμα μάλιστα αναφέρει και τέσσερα ονόματα ποδοσφαιριστών που είναι κοντά στην έξοδο, αυτά των Μάρκο Ντι Βάιο, Ντανιέλε Πορτανόβα, Γκαστόν Ραμίρεζ και του Βαγγέλη Μόρα. Για τον Έλληνα αμυντικό μάλιστα, ο οποίος έχει προταθεί στον Ολυμπιακό και η περίπτωσή του εξετάζεται σοβαρά, οι Ιταλοί γράφουν χαρακτηριστικά πως «ο “γάμος” του παίκτη με τον Ολυμπιακό μπορεί να είναι κοντά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: