Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

"Τους τίμησα για τo κορεό"

Για πάντα χαραγμένη στο μυαλό του Μάρκο Πάντελιτς θα μείνει η χορογραφία των οπαδών του Ολυμπιακού στο ματς με τον ΠΑΟΚ.
Ο Σέρβος "φονιάς" με δηλώσεις του στην "Sportske" τόνισε πως το γκολ με τον Εργοτέλη έτρεξε να το αφιερώσει στον λαό του Θρύλου, έτσι ώστε, να τους τιμήσει για το κορεό που είχαν δημιουργήσει στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, το οποίο όπως τόνισε τον ανατρίχιασε.
"Όταν έβαλα το γκολ με τον Εργοτέλη, έτρεξα προς τους 5.000 περίπου οπαδούς μας που ήταν στο γήπεδο για να τους τιμήσω για την χορογραφία στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Είχαν το έμβλημα του Ερυθρού Αστέρα μαζί με αυτό του Ολυμπιακού και είχαν σχηματίσει την σημαία της Σερβίας.
Εκείνη η μέρα ήταν αξέχαστη. Ανατριχιάζω και μόνο που σκέφτομαι τι έκαναν", είπε αρχικά ο Πάντελιτς και συμπλήρωσε σχετικά με την αναμέτρηση του Παγκρήτιου: "Έπρεπε να το διαχειριστούμε καλά για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα. Ήταν ένα δύσκολο ματς.
Είχαμε μόλις ένα ημίχρονο για να κερδίσουμε τους τρεις βαθμούς και ξέραμε ότι οι γηπεδούχοι θα τα έδιναν όλα για να υπερασπιστούν την εστία τους. Είμαι πολύ χαρούμενος που σκόραρα, όμως η νίκη μετράει περισσότερ

Δεν υπάρχουν σχόλια: