Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

Πιστεύει στο ρόστερ ο Ερνέστο

Ικανοποιημένος είναι με το υπάρχον δυναμικό του Θρύλου ο Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος όμως επιβεβαιώνει ότι τον Γενάρη η ομάδα θα ενισχυθεί ακόμη περισσότερο.
Μια μέρα πριν το ραντεβού του με τον Βαγγέλη Μαρινάκη (σήμερα εκτός απροόπτου), ο Ερνέστο Βαλβέρδε έλεγε στους συνεργάτες του ότι άσχετα με το τι θα ειπωθεί σε αυτή και σε ποιες κινήσεις θα προβεί ο Ολυμπιακός στο μεταγραφικό παζάρι, συνεχίζει να πιστεύει στους παίκτες του, δηλώνοντας άκρως ικανοποιημένος με τη σύνθεση του ρόστερ. «Πρέπει ο κόσμος να γνωρίζει ότι έχουμε πολύ καλό ρόστερ και οι παίκτες που ανήκουν στο δυναμικό της ομάδας είναι ικανοί να την οδηγήσουν στην κατάκτηση του νταμπλ. Είμαστε ικανοποιημένοι από την πορεία που έχουμε πραγματοποιήσει ως τώρα και πιστεύουμε ότι μπορούμε να πάμε ακόμα καλύτερα στη συνέχεια», έλεγε χθες στου Ρέντη ο Βάσκος τεχνικός.
Παράλληλα όμως, ο «Τσινγκούρι» δεν παρέλειψε να τονίσει ότι η ομάδα θα ενισχυθεί κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου: «Θα υπάρξει και ενίσχυση της ομάδας τον Ιανουάριο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα ή ότι απαξιώνουμε τους παίκτες που έχουμε μαζί μας. Απλώς σε συνεργασία με τη διοίκηση θα κοιτάξουμε να δούμε αν μπορούμε να δυναμώσουμε ακόμα περισσότερο σε κάποιες θέσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια: