Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

«Κλείνει» και Κουμορτζί!

Ο Μπερνάρ Κουμορτζί είναι ο μεγάλος στόχος του Ολυμπιακού για την απόκτηση κεντρικού χαφ που έχει ζητήσει ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Η άρνηση της Βαλενσιέν για τον Κάρλος Σάντσες ανάγκασε τους Πειραιώτες να στραφούν στον άσο του Πανιωνίου.
Ο Γκανέζος μέσος βρίσκεται ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού κι αν δεν υπήρχε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει στη μέση, θα ήταν κατά πάσα πιθανότητα ήδη «κλεισμένος» από τους Πειραιώτες.
Ο Πανιώνιος αποφάσισε να παραχωρήσει τον Κουμορτζί, αφού ο Αφρικανός φαίνεται πως είναι αποφασισμένος για το μεγάλο άλμα και δεν δείχνει τόσο ορεξάτος να συνεχίσει να παραμείνει στην ομάδα της Νέας Σμύρνης. Βέβαια, αν μέσα στον Γενάρη βρεθεί κάποια σούπερ ευκαιρία για τη θέση του μέσου, τότε ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να τον αποκτήσει.
Με τα τωρινά δεδομένα ο 25χρονος άσος θα συνεχίσει την καριέρα του στους «ερυθρόλευκους» με τη μορφή δανεισμού μέχρι το καλοκαίρι με οψιόν αγοράς, εφόσον ικανοποιήσει με τις εμφανίσεις του. Ο παίκτης αναμένεται να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις την επόμενη εβδομάδα, ώστε να διαπιστωθεί το πρόβλημα στη μέση και στη συνέχεια να ανακοινωθεί

Δεν υπάρχουν σχόλια: