Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

Η τρομερή παράδοση του Τζεμπούρ

Ο Ραφίκ Τζεμπούρ φαίνεται να έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Ερνέστο Βαλβέρδε, αν και δεν ήρθε στου Ρέντη ευρισκόμενος στο ίδιο αγωνιστικό επίπεδο με τους υπόλοιπους νέους συμπαίκτες του.
Εντούτοις, μια τρομερή προϊστορία που συνοδεύει τον Αλγερινό, αλλά και τα αδιαμφισβήτητα προσόντα του, κάνουν τον Βάσκο να τον υπολογίζει αρκετά για τη ρεβάνς της Τούμπας.
Τι συμβαίνει με τον «τρομοκράτη»; Στο ντεμπούτο του με τις τρεις από τις τέσσερις προηγούμενες εν Ελλάδι ομάδες του, κατάφερνε να πετύχει γκολ και γενικά να πρωταγωνιστεί.
Συγκεκριμένα, στο πρώτο του ματς με τη φανέλα του Εθνικού Αστέρα και στη γνωριμία του με το ελληνικό κοινό, σκοράρει και δίνει ασίστ κόντρα στην Παναχαϊκή (Β΄ Εθνική). Τον Ιανουάριο του 2006 μεταγράφεται στον Ατρόμητο και αμέσως σκοράρει σε παιχνίδι με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς.
Επόμενη στάση ο Πανιώνιος (Ιανουάριος 2007), αλλά και πάλι ο Τζεμπούρ δεν έχει κανένα πρόβλημα να βάλει γκολ αυτή τη φορά στον Ηρακλή. Η «μαγιά» χάλασε στην ΑΕΚ, όταν του πήρε έξι αγωνιστικές για να βρει δίχτυα, αλλά είχε μεταγραφεί καλοκαίρι (2008) και όχι χειμώνα.
Αυτά τα «παιχνίδια» της μοίρας, σε συνδυασμό με την εκρηκτικότητα και τη ντρίμπλα του Τζεμπούρ, βάζουν σοβαρή υποψηφιότητα στο σενάριο να δούμε τον «τρομοκράτη» βασικό στην Τούμπα. Επιπλέον και ο ίδιος ο Βαλβέρδε τον θεωρεί περισσότερο παίκτη των εκτός έδρας ματς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: