Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

Ισοφάρισε το ρεκόρ του ο Ερνέστο

Με το διπλό στο Βόλο ο Ερνέστο Βαλβέρδε ισοφάρισε το ρεκόρ των οκτώ συνεχόμενων νικών που είχε στην προηγούμενη θητεία του στον Ολυμπιακό.
Έχουμε βαλθεί να τρελάνουμε τα ρεκόρ. Ο Θρύλος σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο. Κι ο μαέστρος του Θρύλου όμως, Ερνέστο Βαλβέρδε είναι έτοιμος να σπάσει και τα δικά του ρεκόρ. Έτσι με τη νίκη στον Βόλο ισοφάρισε την καλύτερη επίδοση περισσότερων νικών που είχε στην προηγούμενη του θητεία και είναι έτοιμος στο επόμενο ματς με την Ξάνθη να το σπάσει.
Στην πρώτη του θητεία πριν από δύο σεζόν ο Θρύλος με τον Βαλβέρδε στον πάγκο είχε νικήσει κατά σειρά τους Θρασύβουλο, Αστέρα Τρίπολης, Πανσερραϊκό, Σκόντα Ξάνθη, ΟΦΗ, ΑΕΚ, Πανθρακικό και Άρη και το σερί σταμάτησε στον Εργοτέλη στην Κρήτη την 23η αγωνιστική όπου ηττηθήκαμε με 1-0.
Φέτος το σερί ξεκίνησε από το 1-0 στην Καβάλα κόντρα στην τοπική ομάδα και συνέχισε με Ατρόμητο, Λάρισα, Ηρακλή, Κέρκυρα, Πανσερραϊκό, Αστέρα Τρίπολης και Ολυμπιακό Βόλου. Έχουμε όμως και συνέχεια γιατί την επόμενη βδομάδα θα το σπάσουμε το ρεκόρ του Ερνέστο αφού υποδεχόμαστε την Ξάνθη και ως γνωστόν στο Ναό χάνουν όλοι πριν στρίψουν από την Ποσειδώνος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: