Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

Πως το είπατε αυτό;;;

Δεν θα είχα καμία διάθεση να ειρωνευτώ τους δυστυχισμένους «αιώνια δεύτερους» του ελληνικού ποδοσφαίρου αλλά αυτό είναι το σωστό, όπως τέτοια είναι και η μοίρα τους !
Με αφορμή το σημερινό – πραγματικά εμετικό – πρωτοσέλιδο που αποκαλούσε τον Ολυμπιακό «γαυράκο» και ….μας απειλούσε ότι θα νιώθουμε την ανάσα τους, φτιάχτηκε και η σημερινή φωτογραφία.
Ούτε καν έχω την προτίμηση να αποκαλώ ένα τόσο καημένο σωματείο με την κατάληξη «– άκο». Προτιμώ το «– άκι»…. Ας, όψεται που το «βαζελάκο» δίνεται σαν απάντηση!
Τα έρμα (που …όλο ψοφολογάνε) προσπαθούν να πουλήσουν για μία ακόμα φορά το παραμυθάκι της ισχυρής ομάδας στον απογοητευμένο κόσμο τους που – σίγουρα – δεν πιστεύει ότι μπορεί να πάρει τον τίτλο.Το «σενάριο» της ισχυρής ομάδας προκαλεί γέλιο (…και κλάμα) και ως τέτοιο θα το αντιμετωπίζουμε. Όχι όμως όταν είναι τόσο προκλητικό…
Από εκεί και πέρα, ο Θρύλος κάνει τη δουλειά του ! Νικάει, μαζεύει βαθμούς και πλησιάζει στην ημέρα της φιέστας, αφήνοντάς τους να λένε τα δικά τους.
Ενας τέτοιος Θρύλος, αποφασισμένος, δυνατός και πειστικός εμφανίστηκε και σήμερα στον Βόλο.Επαιξε τη μπάλα του, (οκ, κατά διαστήματα), έχασε ευκαιρίες, αδικείται από το σκορ και κινδύνευσε ελάχιστα από την ομάδα που έχει κάνει σε όλους κάτι κηδείες «ΝΑ» με το συμπάθειο!Το μοναδικό διάστημα δε, στο οποίο υπήρξε κάποια χαλάρωση (30’-45’) ήταν λίγο για να προλάβει ο Βόλος να κάνει κάτι.
Ο Ολυμπιακός του Βαλβέρδε ΔΕΝ θα μπορούσε να χάσει βαθμό από το σημερινό παιχνίδι και έτσι έκανε. Κρατάει με άνεση το +7, αριθμό που όσο περνάει ο καιρός τον βλέπουν και να μεγαλώνει !!!
Ο Ολυμπιακός του Βαλβέρδε ΠΕΙΘΕΙ ότι το πρωτάθλημα έρχεται στον Πειραιά και διαλύει την ψυχολογία των αντιπάλων του. Αν βέβαια θεωρείται σοβαρός αντίπαλος ο Παναθηναϊκός…
Τέλος, συγχαρητήρια στον κόσμο του Ολυμπιακού που γέμισε το Πανθεσσαλικό σήμερα και χωρίς να υπάρξει κάποιο πρόβλημα απ’όσο μαθαίνω. Πάντα τέτοια…

Δεν υπάρχουν σχόλια: