Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

Ο Μαρινάκης είδε τους Νέους στο Βόλο

Το ματς των Νέων του Θρύλου με αυτούς του Ολυμπιακού Βόλου παρακολούθησε ο πρόεδρος του συλλόγου Βαγγέλης Μαρινάκης, που φαίνεται να δίνει μεγάλη βάση στα φυτώρια της ομάδας, που αποτελούν ισχυρή βάση.
Μια νέα σελίδα γύρισαν οι Νέοι του Θρύλου, καθώς παρελθόν αποτελεί ο Αλέξης Αλεξανδρής, με τη θέση του στον πάγκο να παίρνει ο Μπάμπης Ζελενίτσας.
Το ματς, μάλιστα, ενάντια στον Ολυμπιακό Βόλου για το πρωτάθλημα των Νέων, ήταν για ακόμα έναν λόγο ιδιαίτερο, καθώς το παρακολούθησε και ο ιδιοκτήτης της ομάδας του Θρύλου, Βαγγέλης Μαρινάκης.
Ούτως ή άλλως, αυτό "λένε" οι ενέργειές του και αυτό θα προσπαθήσει να κάνει. Μόνο τυχαία δεν ήταν λοιπόν η παρουσία του στον αγώνα των Νέων του Θρύλου με αντίπαλο τον Ολ. Βόλου, με τον "ισχυρό" άνδρα της ΠΑΕ, να προσέχει πάρα πολύ τον κάθε παίκτη που αγωνίζεται, ώστε να έχει και αυτός κάποια άποψη για τους νεαρούς του Θρύλου.
Ο κ. Μαρινάκης δίνει πολύ μεγάλη βάση στις ακαδημίες της ομάδας του Ολυμπιακού και όποτε του παρουσιάζεται ευκαιρία, αυτό κάνει. Παρακολουθεί αγώνες των μικρών του Θρύλου, βλέπει και αυτός από κοντά τη δουλειά που γίνεται και είναι σε θέση και αυτός να έχει μια πιο ξεκάθαρη άποψη για το λαμπρό μέλλον του Θρύλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: