Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Δύσκολα ο Ριέρα

Πολύ δύσκολα θα βρεθεί στην Τούμπα την Τετάρτη (2/2) ο Άλμπερτ Ριέρα. Ο Ισπανός που αποχώρησε τραυματίας από το ματς στον Βόλο, συγκεντρώνει πολύ λίγες πιθανότητες για να συμπεριληφθεί στην αποστολή για το ματς του Κυπέλλου.
Ο Ισπανός εξτρέμ, μπορεί να έκανε μακράν την καλύτερη φετινή του εμφάνιση στο Πανθεσσαλικό, ωστόσο ο τραυματισμός του στο γόνατο δεν θα του επιτρέψει, όπως όλα δείχνουν, να δώσει συνέχεια στην Τούμπα απέναντι στον ΠΑΟΚ.
Ο 28χρονος χαφ έχει υποστεί οίδημα στο γόνατο και το ιατρικό τιμ εκτιμά ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο να είναι έτοιμος στο παιχνίδι της Τετάρτης (2/2). Φυσικά, υπάρχει ένα ανοιχτό «παράθυρο» για να ανατραπούν τα δεδομένα, ωστόσο το σημείο του τραυματισμού του είναι λεπτό και αυτό μειώνει δραματικά τις πιθανότητές του να ταξιδέψει στην Θεσσαλονίκη.
Λύσεις για αντί-Ριέρα
Με τον Άλμπερτ Ριέρα να απουσιάζει -κατά πάσα πιθανότητα- από το ματς του Κυπέλλου, ο Ερνέστο Βαλβέρδε καλείται να επιλέξει μέσα από τρεις λύσεις για την θέση του αριστερού χαφ. Ο 47χρονος τεχνικός έχει την δυνατότητα να χρησιμοποιήσει εκεί τον, φορμαρισμένο τον τελευταίο καιρό, Ζαουάντ Ζαϊρί, ενώ υπάρχει και η λύση του Κέβιν Μιραλάς, τοποθετώντας στα δεξιά έναν εκ των Ρόμενταλ ή Φετφατζίδη.
Λύση που δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες είναι αυτή του Ράφικ Τζιμπούρ, αφού ο Αλγερινός έχει αγωνιστεί αρκετές φορές στην καριέρα του στα άκρα της επίθεσης. Ωστόσο, αυτήν τη στιγμή, ο Βαλβέρδε δείχνει να τον υπολογίζει περισσότερο ως σέντερ φορ.
Ο Ερνέστο αποφασίζει για Ντουντού
Αντίθετα, ο Ντουντού Σεαρένσε είναι πανέτοιμος από πλευράς φυσικής κατάστασης, αφού και την Δευτέρα (31/1) ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα της ομάδας σε φουλ ρυθμούς. Ωστόσο, η συμμετοχή του ή όχι στην αποστολή της ομάδας για τον επαναληπτικό, είναι καθαρά θέμα του Ερνέστο Βαλβέρδε.
Ο Ισπανός τεχνικός είναι αυτός που θα αποφασίσει για το αν θα συμπεριλάβει τον Βραζιλιάνο μέσο στην αποστολή, αφού δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι έχει μείνει αρκετό καιρό εκτός δράσης, ενώ και ο Φρανσουά Μοντέστο συνέχισε στον Βόλο το σερί των εξαιρετικών εμφανίσεών του ως αμυντικός χαφ.
Εκτός και ο Ουρτάδο
Τέλος, απίθανο να προλάβει το ματς της Τούμπας ο Μοϊσές Ουρτάδο. Ο Καταλανός χαφ προπονήθηκε για μία ακόμη φορά μόνος του και πλέον η επάνοδός του στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας θα γίνει σίγουρα μετά το παιχνίδι της Τετάρτης (31/1).

Δεν υπάρχουν σχόλια: