Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

"Θα κερδίσουμε τη Βαλένθια"

Μίλος Τεόντοσιτς και Παναγιώτης Βασιλόπουλος έδωσαν το παρών σε εκδήλωση χορηγού του Ολυμπιακού και μίλησαν για το δύσκολο παιχνίδι της Τετάρτης με αντίπαλο την Βαλένθια.
H PIZZA FAN, η πρώτη ελληνική εταιρεία pizza delivery, εγκαινίασε το νέο της κατάστημα στο Athens Metro Mall (σταθμός METRO «Αγ. Δημήτριος») και το γιόρτασε με την πρωτοπόρο ομάδα του Ελληνικού Πρωταθλήματος Μπάσκετ, τον Ολυμπιακό, του οποίου είναι «Επίσημος Υποστηρικτής» για τη σεζόν 2010 – 2011.
Ο Σέρβος γκαρντ του Ολυμπιακού μίλησε για το παιχνίδι της Τετάρτης με την Βαλένθια στο ΣΕΦ λέγοντας: «Όλα τα παιχνίδια της Ευρωλίγκα είναι δύσκολα, δεν παίξαμε καλά με την ΑΕΚ, έχουμε τρεις μέρες για να δουλέψουμε για το ματς με την Βαλένθια. Αυτό το παιχνίδι στο ΣΕΦ και μετά στη Βαλένθια είναι τα πιο σημαντικά παιχνίδια για μας. Αν παίξουμε όπως ξέρουμε, θα κερδίσουμε. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα, δεν θέλουμε να κοιτάμε τους αντιπάλους, αλλά τι κάνουμε εμείς», ήταν τα λόγια του Μίλος Τεόντοσιτς.
Από την πλευρά του ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος είπε: «Σε όλους αρέσει η πίτσα και είναι ακόμα μεγαλύτερη απόλαυση για μας, διότι λόγω ειδικής διατροφής τρώμε σπάνια. Άλλωστε πρόκειται για μια από τις καλύτερες πίτσες».
Στη συνέχεια, ο Έλληνας φόργουορντ αναφέρθηκε στο παιχνίδι με την Βαλένθια, αλλά και στο πρόβλημα που είχε στη μέση, προσθέτοντας: «Τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε και να ιδρώσουμε για την το ματς με τη Βαλένθια, που έρχεται να μας κερδίσει. Εμείς δώσαμε δικαίωμα στην ΑΕΚ με τον τρόπο που παίξαμε. Μας τρομάζει μόνο ο κακός Ολυμπιακός, όχι οι αντίπαλοι. Νιώθω αρκετά έτοιμος, χρειάζομαι χρόνο συμμετοχής. Είχα ένα μικρό πρόβλημα στο γόνατο, είναι κάτι λογικό μετά από τόσο μεγάλο διάστημα που έμεινα εκτός λόγω επέμβασης. Όσο περνάει ο καιρός, θα γίνομαι καλύτερος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: