Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

Έμεινε στο 6-6 με Πανιώνιο

Ένα παιχνίδι από τα πιο σημαντικά του πρωταθλήματος, αφού είχε αντιμέτωπους του περσινούς φιναλίστ του πρωταθλήματος, Ολυμπιακό και Πανιώνιο, έγινε σήμερα στο κλειστό κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης, που βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες με το χαμηλό σκορ 6-6, και τον Ολυμπιακό να διατηρείται στην κορυφή της βαθμολογίας.
Το πρώτο οκτάλεπτο ο Πανιώνιος ξεκίνησε πιο δυνατά πετυχαίνοντας δύο αναπάντητα τέρματα, αλλά Ντόσκας κατάφερε να πετύχει το μοναδικό τέρμα του Ολυμπιακού στην πρώτη περίοδο. Το σκορ του πρώτου οκταλέπτου όμως ήταν 3-1 υπέρ του Πανιωνίου, αφού ο Μάζης πέτυχε κι αυτός τέρμα πριν τη λήξη.
Στο δεύτερο οκτάλεπτο αυτός που σκόραρε πρώτος ήταν ο Ολυμπιακός με τον Ντόσκα να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του αλλά και τα προσωπικά του. Όμως ο Μουρίκης πέτυχε κι αυτός με τη σειρά του ένα τέρμα ύστερα από αρκετές χαμένες επιθέσεις εκατέρωθεν, βάζοντας πάλι την ομάδα του μπροστά με 2 γκολ διαφορά. Τελικά ο Μπλάνης ήταν αυτός που μείωσε ξανά στο ένα τέρμα πριν τη λήξη του ημιχρόνου, με επιμέρους σκορ 1-2, και συνολικό 4-3.
Το τρίτο οκτάλεπτο ήταν και το πιο σκληρό με τις δύο ομάδες να μην μπορούν να σκοράρουν μέχρι τα μισά της περιόδου. Αυτός που πέτυχε πρώτος γκολ ήταν ο Πανιώνιος με τον Μιράλη, ανεβάζοντας πάλι τη διαφορά στα 2 γκολ. Αυτό ήταν και το μοναδικό της περιόδου αφού οι άμυνες έγιναν πολύ σκληρές και δε σημειώθηκε άλλο τέρμα. Ο Ολυμπιακός έχασε και τον Κομάντινα με Τρίτη αποβολή. Σκορ οκταλέτπου 1-0, και συνολικό 5-3.
Η τελευταία περίοδος όπως εξελίχθηκε ο αγώνας ήταν θρίλερ. Ο Ολυμπιακός κατάφερε να πετύχει τρία γκολ με τους Μυλωνάκη, Αφρουδάκη και Θεοδωρόπουλο, ενώ δέχτηκε μόνο ένα από τν Μάζη, και παρότι είχε χάσει και τον Αφρουδάκη με Τρίτη αποβολή κατάφερε να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας και κατάφερε ν α διατηρηθεί στην κορυφή της βαθμολογίας.
Τα οκτάλεπτα: 3-1, 1-2, 1-0, 1-3
Πανιώνιος: Μιράλης 3, Μάζης 2 και Μουρίκης 1
Ολυμπιακός: Ντόσκας 2, Μυλωνάκης 1, Θεοδωρόπουλος 1, Αφρουδάκης 1 και Μπλάνης 1

Δεν υπάρχουν σχόλια: