Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

Πήρε στο τάι μπρέικ το Μαρκόπουλο

Ο Ολυμπιακός πήρε έστω και αγχωτικά τη νίκη με 3-2 σετ επί του Μαρκόπουλου και πάει στο Μετς την επόμενη εβδομάδα για να πάρει τη νίκη επί του Παναθηναϊκού.
Οι «ερυθρόλευκες» αν και ξεκίνησαν καλά το παιχνίδι και προηγήθηκαν ακόμα και με έξι πόντους, λόγω της κακής τους υποδοχής επέτρεψαν στο Μαρκόπουλο να μπει στο παιχνίδι και να περάσει ακόμα και μπροστά στο σκορ. Παρ’ όλα αυτά όμως στους τελευταίους κρίσιμους πόντους ενήργησαν σωστά και πήραν το σετ με 25-23.
Στο δεύτερο σετ τα κορίτσια του Γιάννη Νικολάκη είχαν πολύ κακή υποδοχή, με τις φιλοξενούμενες να το εκμεταλλεύονται και να παίρνουν κεφάλι στο σκορ από νωρίς, κρατώντας το μέχρι το τέλος, κατακτώντας το σετ (17-25) ισοφαρίζοντας σε 1-1.
Στο τρίτο σετ ο Ολυμπιακός δεν βελτίωσε την υποδοχή του, με το Μαρκόπουλο να εκμεταλλεύεται και το πολύ καλό μπλοκ του και να φτάνει σχετικά εύκολα στην κατάκτηση του σετ με 22-25, κάνοντας το 1-2.
Στο τέταρτο σετ οι «ερυθρόλευκες» είχαν και πάλι το γνωστό πρόβλημα στην υποδοχή μέχρι το δεύτερο τεχνικό τάιμ άουτ, όμως από εκείνο το σημείο πίεσαν πολύ στο σερβίς χαλώντας την υποδοχή του Μαρκόπουλου, με αποτέλεσμα να πάρουν το σετ με 25-17 και να οδηγήσουν το ματς στο τάι μπρέικ.
Στο τάι μπρέικ οι «ερυθρόλευκες» μεταμορφώθηκαν και με ψυχή και πάθος πήραν το σετ (15-7) και το ματς , κρατώντας ζωντανές τις ελπίδες τους για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και πάνε να τα παίξουν όλα για όλα την επόμενη εβδομάδα στο Μετς εναντίον του Παναθηναϊκού.
Για τις φιλοξενούμενες μεγάλη εμφάνιση πραγματοποίησαν οι Κοσμά, Τσίμα και Μίλκα.
Τα σετ: 25-23, 17-25, 22-25, 25-17, 15-7.

Δεν υπάρχουν σχόλια: