Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Θα είναι έτοιμος για τον τελικό

Ο Γιοτάμ Χαλπερίν επέστρεψε στη δράση και τόνισε για το ματς με τον Πανελλήνιο πως: «είχαμε αρκετά σκαμπανεβάσματα στο παιχνίδι μας. Ειδικά στο τρίτο δεκάλεπτο δεν παίξαμε καλά. Θα δουλέψουμε σε ο, τι κάναμε λάθος. Ο Πανελλήνιος ήταν πολύ επιθετικός. Έρχεται μια μεγάλη εβδομάδα, πρώτα είναι το ματς με τη Ζαλγκίρις και έπειτα με τον Παναθηναϊκό».
Σε ερώτηση για την επιστροφή του από τον τραυματισμό στους κοιλιακούς είπε πως: «είχα έναν μικρό τραυματισμό. Δουλέυω πολύ σκληρά για να επιστρέψω όπως ήμουν πριν από δέκα μέρες. Θα δουλέψω σκληρά. Είμαστε μια εβδομάδα πριν το μεγάλο ματς και πιστεύω θα είμαι καλά».
Για τα συναισθήματά του από την απουσία από τον αγώνα με την Φενερμπαχτσέ τόνισε πως: «ήμουν πολύ χαρούμενος από την νίκη στην Φενέρ. Όχι μόνο για την πρώτη θέση, αλλά για τον χαρακτήρα και την νοοτροπία αυτής της ομάδας. Αυτές οι νίκες κάνουν τη διαφορά ανάμεσα σε μια καλή ομάδα και μια πολύ καλή. Ο καθένας θέλει να παίζει 40 λεπτά, αλλά δεν είναι εύκολο. Αυτός ο τραυματισμός είναι πια παρελθόν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: