Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

Νοκ άουτ ο Μέλμπεργκ

Ο διεθνής Σουηδός στόπερ του Ολυμπιακού Όλοφ Μέλμπεργκ αποχώρησε με διάταση από την προπόνηση του Σαββάτου και τέθηκε εκτός πλάνων του Ερνέστο Βαλβέρδε για την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο.
Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με τον Όλοφ Μέλμπεργκ προέκυψε στον Ολυμπιακό εν όψει της κρίσιμης αναμέτρησης με τον Πανιώνιο. Ο διεθνής Σουηδός στόπερ λίγο πριν την ολοκλήρωση της τελευταίας προπόνησης αποχώρησε με διάταση στον λαγονοψοϊτη, με άμεση συνέπεια να τεθεί εκτός πλάνων του Ερνέστο Βαλβέρδε για τις ανάγκες του αυριανού αγώνα της Νέας Σμύρνης.
Ο Μέλμπεργκ θα υποβληθεί τη Δευτέρα σε λεπτομερείς εξετάζεις, ώστε να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του, αλλά και το χρονικό διάστημα, που θα απέχει από τις εκδηλώσεις του Θρύλου.
Στα αξιοσημείωτα περνάει επίσης το γεογνός ότι ο Γιάννης Φετφατζίδης για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι τέθηκε εκτός αποστολής του Ολυμπιακού.
Μετά το τέλος της προπόνησης, ο προπονητής της ομάδας μας Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε τα ονόματα των 18 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και οι οποίοι είναι:
Νικοπολίδης, Πάρντο, Ουρτάδο, Α. Παπαδόπουλος, Ποτουρίδης, Ρ. Μπράβο, Χολέμπας, Μανιάτης, Μοντέστο, Ιμπαγάσα, Ρόμενταλ, Φουστέρ, Ντουντού, Ζαϊρί, Ριέρα, Πάντελιτς, Μιραλάς, Τζιμπούρ.
Οι εκτός αποστολής ποδοσφαιριστές, Μέγερι, Ν. Παπαδόπουλος, Γ. Παπαδόπουλος, Φετφατζίδης, Τοροσίδης, Μέλμπεργκ, θα προπονηθούν αύριο στις 10:30.

Δεν υπάρχουν σχόλια: