Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Τρεις νίκες μακριά από τον τίτλο

Ο Ολυμπιακός μπορεί να μην νίκησε στη Νέα Σμύρνη τον Πανιώνιο και να μπήκε τέλος στο νικηφόρο σερί του, αλλά είναι σταθερά 10 βαθμούς μπροστά από τον Πελάτη.
Το αποτέλεσμα στη Νέα Σμύρνη δεν ήταν το ιδανικό για τους "ερυθρόλευκους", αφού έχασαν την ευκαιρία να διευρύνουν τη διαφορά και η απόσταση από τους τριτοδεύτερους να μεγαλώσει κατά δύο βαθμούς.
Αυτό δεν έγινε. Το ματς κόντρα στον Πανιώνιο έληξε ισόπαλο 1-1. Αυτό ίσως και να δημιούργησε χαμόγελα σε κάποιους, αλλά δεν έχει αλλάξει κάτι. Ακόμη κι έτσι, ο Ολυμπιακός απόψε είναι ένα βήμα πιο κοντά στον τίτλο, από ότι ήταν στην 23η αγωνιστική.
Πολύ απλά, γιατί δεν έγινε απολύτως τίποτα. Η διαφορά παρέμεινε ως είχε, αλλά οι στροφές που απομένουν μέχρι το τέλος της κούρσας μειώθηκαν. Ακόμη 6 είναι για να ολοκληρωθεί η χρονιά.
Όχι για όλους, βέβαια, αφού κάποιοι θα πρέπει να προετοιμάζονται για τα play off. Μην ξεχνιόμαστε, δεν είναι για όλους οι φιέστες. Απόψε πως και δεν έγινε δεύτερη φιέστα από τους "πράσινους", αφού η διαφορά δεν έκανε ρεκόρ για φέτος.
Άλλα έξι ματς, λοιπόν και με τρεις νίκες ο Ολυμπιακός σφραγίζει το πρωτάθλημα. Τόσο απλά…

Δεν υπάρχουν σχόλια: