Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

Έπαιξε με ένεση ο Μίλος

Ο Μίλος Τεόντοσιτς δεν μπόρεσε να βοηθήσει όσο μπορούσε τον Ολυμπιακό στο ματς με την Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ αφού οι πόνοι στη μέση ήταν αρκετά έντονοι σε σχέση με άλλες φορές και χρειάστηκε ένεση πριν από τον αγώνα για να μπορέσει να παίξει ο Σέρβος. Ο Ίβκοβιτς προφύλαξε τον παίκτη αφήνοντάς τον για αρκετή ώρα στον πάγκο.
Ο Τεόντοσιτς αγωνίστηκε για 19 λεπτά και μόλις αντικαταστάθηκε στην τρίτη περίοδο από τον προπονητή του, δεν ξαναεπέστρεψε στο ματς. Είναι προφανές ότι σε ένα τέτοιο ματς ο Ντούντα ήθελε στο παρκέ παίκτες πολεμιστές, που θα ήταν 100% έτοιμοι απ' όλες τις απόψεις. Από τη στιγμή που Σπανούλης και Παπαλουκάς μπόρεσαν να ανταποκριθούν στον ρόλο τους επιθετικά, ο Ίβκοβιτς τους πλαισίωσε είτε με τον Παπανικολάου είτε με τον Γκόρντον, που αποδείχτηκαν καθοριστικά εργαλεία με την ενέργεια που έβγαλαν στην άμυνα αλλά και με τα ριμπάουντ που μάζεψαν.
Ο Ίβκοβιτς αναφέρθηκε στον τραυματισμό του Τεόντοσιτς στη συνέντευξη τύπου και τόνισε ότι ο παίκτης χρειάζεται ξεκούραση και δεν αποκλείεται κόντρα στον Πανελλήνιο και τη Ζαλγκίρις να προφυλαχτεί ώστε να είναι έτοιμος στον τελικό του Κυπέλλου την άλλη βδομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: