Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Η φανέλα με το 8 στον Πρίντεζη

Τη φανέλα με το νούμερο "8" θα φορέσει ως το τέλος της σεζόν ο Γιώργος Πρίντεζης, στην επιστροφή του στον Ολυμπιακό. Το συγκεκριμένο νούμερο ανήκε στον, υποψήφιο για Όσκαρ... ατυχίας, Παναγιώτη Βασιλόπουλο, που δεν θα καταφέρει να αγωνιστεί ξανά μέχρι την ολοκλήρωση της φετινής περιόδου.
Ο Γιώργος Πρίντεζης ανήκει και πάλι στην οικογένεια του Ολυμπιακού, αφού μετά το πέρασμα του από την Μάλαγα, επέστρεψε ξανά στην ομάδα της καρδιάς του.
Με αυτή την κίνηση , ο Ολυμπιακός ενισχύθηκε σημαντικά στη θέση "4", αφού η προσθήκη του Αυστραλού Ματ Νίλσεν δεν αποδείχθηκε ικανή να καλύψει το τεράστιο κενό που άφησε η αποχώρηση του Λίνας Κλέιζα το περασμένο καλοκαίρι. Ο 26χρονος φόργουορντ πραγματοποίησε ήδη τις πρώτες του προπονήσεις υπό τις οδηγίες του Ντούσαν Ίβκοβιτς και υπολογίζεται να τεθεί στη διάθεση του τεχνικού των ερυθρολεύκων για το ματς της Τετάρτης (4/5) κόντρα στον Κολοσσό στο "Βενετόκλειο".
Ο Πρίντεζης ως το τέλος της σεζόν θα φορά τη φανέλα με το νούμερο "8". Ο συγκεκριμένος αριθμός ανήκε στον άτυχο (μόλις ανάρρωσε από την εγχείρηση που υποβλήθηκε στη μέση, υπέστη ρήξη χιαστών στην προπόνηση!) Παναγιώτη Βασιλόπουλο, ο οποίος δεν θα καταφέρει να αγωνιστεί ξανά μέχρι την ολοκλήρωση της φετινής περιόδου. Έτσι λοιπόν παραχώρησε τη φανέλα με το "8" στον Γιώργο Πρίντεζη, ο οποίος καλό θα ήταν να κάνει και κανένα ευχέλαιο, καλού - κακού!

Δεν υπάρχουν σχόλια: