Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Ασταμάτητος ο Θρύλος

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει ακάθεκτος στην Α1 πόλο των αδρών, αφού νίκησε και τη Χίο με 11-7 για την 21η αγωνιστική. Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με έναν βαθμό περισσότερο από τη Βουλιαγμένη την οποία θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου.
Στην πρώτη περίοδο το σκορ άνοιξε ο Ολυμπιακός με τον Ντόσκα, για να ισοφαρίσει για τη Χίο ο Χατζηδάκης. Το οκτάλεπτο ολοκληρώθηκε με σκορ 2-1 με γκολ του Μυλωνάκη. Στο δεύτερο οκτάλεπτο ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά και σημείωσε τέσσερα γκολ με τους Μυλωνάκη, Κολόμβο, Κολόμβο και Φουντούλη. Το σκορ στην διακοπή του ημιχρόνου ήταν 6-4.
Στο τρίτο οκτάλεπτο ο Θρύλος σημείωσε άλλα τρία γκολ με τους Θεοδωρόπουλο και Ντόσκα(2) ενώ δέχτηκε ένα.Το οκτάλεπτο έκλεισε με σκορ 9-5.
Στην τέταρτη περίοδο οι δύο ομάδες σημείωσαν από δύο γκολ η κάθε μία, από μεριάς Ολυμπιακού με τους Αφρουδάκη και Θεοδωρόπουλο, και από τη Χίο δύο σημείωσε ο Σάντα. Έτσι το ταμπλό έδειξε τελικό σκορ ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Χίο 11-7.
Τα οκτάλεπτα: 2-1, 4-3, 3-1, 2-2
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ντόσκας 3, Μυλωνάκης 2, Κολόμβος 2, Θεοδωρόπουλος 2, Φουντούλης 1, Αφρουδάκης 1.

Δεν υπάρχουν σχόλια: