Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Παρών και ο Κρίστιανσον

Οι παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται και το αποδεικνύει περίτρανα ο Άντερς Κρίστιανσον, ο οποίος όπως είναι γνωστό θα δώσει το παρών στον τρίτο –και ίσως τελευταίο- τελικό του πρωταθλήματος της Α1 βόλεϊ ανδρών μεταξύ Ολυμπιακού-Ηρακλή στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη».
Ο Σουηδός τεχνικός βρίσκεται αυτές τις μέρες στη χώρα μας και με την ευκαιρία θα παρακολουθήσει από κοντά το ματς, για πρώτη φορά από τότε που αποχώρησε από τον «ερυθρόλευκο» πάγκο και θέλει να συνδυαστεί με την κατάκτηση ενός ακόμα πρωταθλήματος, όπως το 2009, όταν καθόταν ο ίδιος στο τιμόνι του συλλόγου.
Στο μεταξύ, η «δίψα» των φίλων της ομάδας του Ολυμπιακού είναι μεγάλη και οι άνθρωποι του συλλόγου φοβούνται την πιθανότητα να «μπουκάρουν» οι «ερυθρόλευκοι» οπαδοί στις εξέδρες με σκοπό να πανηγυρίσουν το πρωτάθλημα (το ματς είναι κεκλεισμένων των θυρών) και να υπάρξει μηδενισμός της ομάδας, για το… τίποτα. Για το λόγο αυτό, παροτρύνουν τον κόσμο να μην προβεί σε καμία τέτοια κίνηση, προς όφελος της ομάδας, τουλάχιστον μέχρι να λήξει ο αγώνας.
Να σημειώσουμε πως στο γήπεδο έχει προσκληθεί από τους παίκτες της ομάδας και ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο λόγος δεν είναι άλλος από το να γιορτάσει και αυτός έναν ακόμα τίτλο του συλλόγου, ωστόσο οι πιθανότητες να δώσει το παρών στο «Μελίνα Μερκούρη» ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ δεν είναι αρκετές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: