Σάββατο 30 Απριλίου 2011

"Μπορούμε να παίξουμε καλύτερο μπάσκετ"

Ο πιο πολυσύνθετος παίκτης του φετινού Ολυμπιακού, ο Τζαμόν Γκόρντον μίλησε μετά τη λήξη του αγώνα με τον Κολοσσό Ρόδου.
Ο 27χρονος Αμερικανός σχολίασε για την εξέλιξη της αναμέτρησης: "Ήταν φανερό ότι ξεκινήσαμε μουδιασμένα, ωστόσο οι φωνές του προπονητή μετά το πρώτο δεκάλεπτο βοήθησαν στο να ...ξυπνήσουμε, να βελτιώσουμε την άμυνα και να καθαρίσουμε το ματς. Είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα να διατηρεί υψηλό κίνητρο σε ολόκληρο το σαραντάλεπτο, ανεξάρτητα από το ύψος της διαφοράς. Ο κόουτς ζητά τον ίδιο βαθμό ετοιμότητας, είτε προηγούμαστε με 30 πόντους, είτε ο αγώνας είναι ντέρμπι".
Για την προσθήκη του Γιώργου Πρίντεζη: "Πρόκειται για παίκτη που θα φέρει ποιότητα στη γραμμή των ψηλών και παρά το γεγονός ότι δεν τον έχω δει να αγωνίζεται πολλές φορές, γνωρίζω ότι έπαιξε παλιότερα στον Ολυμπιακό και μπορεί να προσφέρει τόσο με την επιθετική του δεινότητα, όσο και με την προσήλωση στην άμυνα".
Για το δεύτερο ματς της σειράς στη Ρόδο την προσεχή Τετάρτη (4/5, 19:00), λίγες ημέρες πριν τον τελικό κυπέλλου κόντρα στον Παναθηναϊκό: "Είναι μία ιδανική ευκαιρία να προσφέρουμε μπάσκετ υψηλού επιπέδου και με μία πειστική νίκη να περάσουμε στον ημιτελικό. Καλό θα ήταν να αποφύγουμε τον τρίτο αγώνα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: