Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Κούπα με τον κόσμο

Μπορεί ο Ολυμπιακός να μην επιτρέπεται να έχει τους φίλους του στην κερκίδα του αγώνα με τον Ηρακλή στο ματς που θέλει να κάνει το 3-0 στη σειρά των αγώνων και να σηκώσει το πρωτάθλημα κάνοντας παράλληλα το νταμπλ, όμως όπως ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή, αν ο Θρύλος πάρει τη νίκη θα επιτραπεί η είσοδος των «ερυθρόλευκων» φιλάθλων για την απονομή και τους πανηγυρισμούς που θα ακολουθήσουν!
Η σχετική ανακοίνωση:
Η ΕΣΑΠ διευκρινίζει όσα θα ισχύσουν για την είσοδο θεατών στον τρίτο τελικό της Volleyleague ΟΠΑΠ 2010-2011. Συγκεκριμένα, μετά την επιβολή της τιμωρίας τέλεσης ενός εντός έδρας αγώνα του ΤΑΑ Ολυμπιακός χωρίς την παρουσία θεατών, δικαίωμα εισόδου στον 3 τελικό της Volleyleague ΟΠΑΠ 2010-2011, την Δευτέρα 2 Μαϊου 2011, στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη» (19.00’) θα έχουν, εκτός των συντελεστών του αγώνα και:
Τα μέλη του ΔΣ της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης (ΕΟΠΕ) και της ΕΣΑΠ
Οι εκπρόσωποι της ΟΠΑΠ ΑΕ και των άλλων χορηγών της ΕΣΑΠ
Οι προπονητές των 12 ΤΑΑ της Volleyleague ΟΠΑΠ 2010-2011 και οι Ομοσπονδιακοί Προπονητές
Τα μέλη του προεδρείου της Ομοσπονδίας Διαιτητών Βόλεϊ Ελλάδος (ΟΔΒΕ), της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας (ΚΕΔ) και του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Πετοσφαίρισης (ΣΕΠΠΕ)
Τα μέλη των ΔΣ των δυο ερασιτεχνικών Σωματείων και των ΤΑΑ
Οι δημοσιογράφοι, με την επίδειξη των αντίστοιχων ταυτοτήτων
Διικαίωμα εισόδου θα έχουν επίσης, είκοσι άτομα που θα δηλωθούν από κάθε ΤΑΑ, σε ονομαστική λίστα. Τα άτομα αυτά πρέπει να έχουν συγκεκριμένη ιδιότητα και σχέση με το ΤΑΑ, όπως συγγενείς των αθλητών, χορηγοί κ.ο.κ.
Τον έλεγχο του δικαιώματος εισόδου στο γήπεδο θα έχει η ΕΣΑΠ, σε συνεργασία με την Ελληνική Αστυνομία.
Σχετικά με την απονομή του Κυπέλλου της Volleyleague ΟΠΑΠ 2010-2011, διευκρινίζονται τα εξής:
Σύμφωνα με την πάγια τακτική της ΕΣΑΠ και λόγω της διεξαγωγής των αγώνων με την παρουσία φιλάθλων μόνο της γηπεδούχου ομάδας, η απονομή του Κυπέλλου της Volleyleague ΟΠΑΠ 2010-2011, θα γίνει μετά την λήξη του τελέυταίου αγώνα με τον οποίο θα κατακτηθεί ο τίτλος, εφόσον αυτό θα γίνει στην έδρα του Πρωταθλητή. Σε περίπτωση κατάκτησης του τροπαίου «εκτός έδρας», η απονομή θα γίνει τις αμέσως επόμενες ημέρες, σε ειδική εκδήλωση στη εδρα του Πρωταθλητή.
Ειδικότερα για τον αγώνα της Δευτέρας 2 Μαϊου 2011, εφόσον ο τίτλος κατακτηθεί από τον Ολυμπιακό ΣΦΠ, η απονομή θα γίνει μετά την λήξη του αγώνα, με την παρουσία θεατών, που θα έχουν δικαίωμα εισόδου ΜΕΤΑ την λήξη του αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: