Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Η «ολλανδική» λίστα

Τρεις παίκτες από την αγορά της Ολλανδίας έχει εντοπίσει ο Ολυμπιακός, ως εναλλακτικές περιπτώσεις στην περίπτωση που δεν πάει κάτι καλά με τους Ριβέρος και Σάντσες. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι άνθρωποι του Θρύλου, έχουν διακρίνει κάποιυς ποδοσφαιριστές από το πρωτάθλημα της χώρας, απ' το οποίο ως γνωστόν ήρθαν πέρσι στο λιμάνι ο Μάρκο Πάντελιτς και ο Ντένις Ρόμενταλ.
Ράσμους Ελμ: Ο νεαρός Σουηδός μέσος ανήκει στην Αλκμααρ (55 συμμετοχές, 8 γκολ, 9 ασίστ) που αντιμετωπίζει πολλά οικονομικά προβλήματα και δεν θα έλεγε όχι σε μια πρόταση ύψους 2,5 εκατομμυρίων ευρώ. Είναι ήδη 13 φορές διεθνής και πρόκειται για μοντέρνο μέσο που τα κάνει όλα, τόσο σε δημιουργικό όσο και σε ανασταλτικό επίπεδο.
Στάϊν Σχάαρς: Ο 27χρονος Ολλανδός διεθνής (σ.σ. 13 φορές) αριστεροπόδαρος κεντρικός μέσος είναι συμπαίκτης του Ελμ στην Άλκμααρ. Με την ΑΖ μετράει έχει έως τώρα 143 συμμετοχές στο πρωτάθλημα με 9 γκολ και 15 ασίστ. Οι απαιτήσεις του κυμαίνονται στα 1,5 εκατομμύρια ευρώ.
Ράσμους Λίντγκρεν: Ο 26χρονος Σουηδός ανασταλτικός μέσος του Αγιαξ, παραχωρείται με ένα ποσό της τάξης των 1,2 εκατομμυρίων ευρώ. Είναι στους πρωταθλητές Ολλανδίας εδώ και τέσσερα χρόνια με περισσότερες από 100 συμμετοχές. Καλός τεχνίτης, ξεχωρίζει, ωστόσο, για τις δυνατότητές να καταστρέφει το παιχνίδι της αντίπαλης ομάδας στο χώρο του κέντρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: