Σάββατο 28 Μαΐου 2011

Δύο λύσεις από Ιταλία

Υπάρχουν παίκτες που είναι ψηλά στην λίστα και έχουν προτεραιότητα αλλά όμως σίγουρα ο Θρύλος δεν έχει μείνει μόνο σε αυτούς αφού η περίπτωση να χαλάσει κάποιος από τους αρχικούς στόχους είναι πιθανή.
Έτσι, δύο λύσεις που εξετάζονται από Ιταλία μεριά για την περίπτωση που κάποιος από τους αρχικούς στόχους «στραβώσει» είναι ο Βραζιλιάνος Κριμπάρι της Νάπολι και ο Βελόζο της Τζένοα. Ο 31χρονος Βραζιλιάνος στόπερ αγωνίζεται από 18 ετών στην Ιταλία και έχει πολύ μεγάλη εμπειρία.
Η Νάπολι τον απέκτησε το περασμένο καλοκαίρι ωστόσο φέτος αγωνίστηκε μόνο σε 15 ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Έχει 230 συμμετοχές στο Καμπιονάτο και έχει κοινοτικό διαβατήριο. Η άλλη περίπτωση αυτή του Μιγκέλ Βελόζο, είναι πιο δύσκολη αλλά εξαιρετική. Ο 25χρονος Πορτογάλος αποκτήθηκε από την Τζένοα έναντι 9 εκ. ευρώ αλλά δεν έπιασε καθώς μπήκε στην χειρότερη ενδεκάδα μαζί με τον Παπασταθόπουλο.
Ωστόσο η αξία του είναι αδιαμφισβήτητη καθώς είναι και 16 φορές διεθνής. Επίσης έχει δηλώσει ότι δεν θέλει να επιστρέψει στην Πορτογαλία, όμως εφόσον η Τζένοα τον παραχωρήσει ο Ολυμπιακός θα ενδιαφερθεί μόνο για δανεικό αφού τα λεφτά είναι πολλά για την απόκτησή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: