Κυριακή 29 Μαΐου 2011

Θετικός για Θρύλο ο Ριβέρος

Ο Εντουάρντο Μαθία έχει έρθει σε επαφή με τον διεθνή Παραγουανό επιθετικό της Σάντερλαντ, Κρίστιαν Ριβέρος και φέρεται να έχει συμφωνήσει μαζί του σε πρώτη φάση. Ο τεχνικός διευθυντής του Θρύλου έχει παρακολουθήσει τον 28χρονο φορ ενώ έχει ακούσει και τα καλύτερα λόγια για τον χαρακτήρα του από όποιον και αν ρώτησε στην ποδοσφαιρική πιάτσα. Μάλιστα, ο Ισπανός έχει μιλήσει και με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος δεν έχει μάνατζερ και κανονίζει μόνος του τις συμφωνίες του κάθε φορά που παίρνει μεταγραφή. Απλώς σε κάθε περίπτωση προσλαμβάνει κάποιον για να διευθετήσει τα διαδικαστικά θέματα. Ο Ριβέρος φέρεται να είπε στον Μαθία... «Ναι, θέλω να έρθω. Με ενδιαφέρει ο Ολυμπιακός. Μου φαίνεται ενδιαφέρουσα προοπτική. Αν θέλετε το συζητάμε».
Από την πλευρά του, ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής έχει πάρει πολλές πληροφορίες για τον Ολυμπιακό, ενώ ενθουσιάστηκε με την ιδέα να αγωνιστεί μαζί με τον συμπατριώτη του Νέλσον Βαλντέζ, σε περίπτωση που «κλείσουν» και οι δύο, αφού διάβασε για το ενδιαφέρον των ερυθρόλευκων. Επιπλέον, ο Ερνέστο Βαλβέρδε ζήτησε να «τσεκάρει» τον παίκτη και αυτός από την πλευρά του, αφού δεν γνωρίζει πολλά για τον Παραγουανό.
Τέλος, όσον αφορά στο οικονομικό μέρος, ο ποδοσφαιριστής της Σάντερλαντ φέρεται να έχει διαμηνύσει στον Ολυμπιακό ότι αυτό δεν θα αποτελέσει πρόβλημα, ενώ το κασέ του κυμαίνεται περί το 1 εκ. ευρώ. Σχετικά με την ομάδα του, τη Σάντερλαντ, λογικά θα δεχθεί να τον παραχωρήσει με ένα ποσό κοντά στο 1,5 εκ. ευρώ ή ακόμη και σαν δανεικό με οψιόν αγοράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: