Κυριακή 29 Μαΐου 2011

Ετοιμάζει πρόταση για Ελευθερόπουλο

Στην περίπτωση του Δημήτρη Ελευθερόπουλου προσανατολίζονται στον Ολυμπιακό. Με βάση νεότερη πληροφόρηση, που έχουμε, στις σκέψεις των ιθυνόντων της πειραϊκής ΠΑΕ κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος η ιδέα επιστροψής του 35χρονου τερματοφύλακα στην ομάδα όπου ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά, γνώρισε μεγάλες δόξες και πανηγύρισε την κατάκτηση επτά συνεχόμενων πρωταθλημάτων!
Μετά την προφορική συμφωνία με τον Αργεντινό με ιταλικό διαβατήριο πορτιέρο της Βασιλείας Φράνκο Κοστάντσο, ο οποίος φέρεται επικρατέστερος να αποκτηθεί από την ξένη αγορά, η διοίκηση του Βαγγέλη Μαρινάκη εξετάζει όλο και πιο «ζεστά» την υπόθεση του Ελευθερόπουλου.
Ο τελευταίος όπου σταθεί και όπου βρεθεί, εκφράζει ανοικτά την επιθυμία του να κλείσει την καριέρα του στην ομάδα την οποία λατρεύει από μικρό παιδί και ανδρώθηκε, ενώ είναι δεδομένο πως βρίσκεται στην λίστα του Βάσκου με τους ελληνικούς στόχους για τον έναν από τους δύο πορτιέρο, που θα πλαισιώσουν το υπάρχον ρόστερ του Θρύλου.
Στα υπέρ της περίπτωσης του Ελευθερόπουλου, συγκριτικά με άλλες περιπτώσεις, που εξετάζονται από την εγχώρια αγορά (Κωνσταντόπουλος, Μάχο, Γιακούποβιτς, Σηφάκης), συγκαταλέγεται το γεγονός ότι μπορεί να δηλωθεί στην λίστα της ΟΥΕΦΑ ως γηγενής από τη στιγή κατά την οποία αποτελεί γέννημα – θρέμμα του συλλόγου.
Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, μάλιστα, είναι πολύ πιθανό μέσα στην εβδομάδα να υπάρξουν θεαματικές εξελίξεις στο θέμα επιστροφής του «Ελέ» μετά από επτάμιση χρόνια, με την διοίκηση των «ερυθρόλευκων» να καταθέτει επίσημη πρόταση για την απόκτησή του!

Δεν υπάρχουν σχόλια: