Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Αύριο η ανανέωση με Τζεμπούρ

ΑΥΡΙΟ ο Ολυμπιακός θα ενεργοποιήσει και επίσημα την οψιόν ανανέωσης του συμβολαίου του Ράφικ Τζεμπούρ. Η συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές θα επεκταθεί έως το 2013, ενώ οι ετήσιες οικονομικές αποδοχές του Αλγερινού επιθετικού θα φτάσουν το 1.000.000 ευρώ, δηλαδή, όπως ακριβώς προέβλεπε η αρχική συμφωνία. Ο 27χρονος στράικερ, όπως σας είχαμε αναφέρει, είχε κουβέντα στα μέσα Μαίου με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ζητώντας του, αν είναι εφικτό, να γίνει μία αύξηση στις αποδοχές του, ενδεχόμενο, όμως, το οποίο του το αρνήθηκε ο πρόεδρος των Πρωταθλητών, ξεκαθαρίζοντας στον Τζεμπούρ πως θα του ανανεώσει το συμβόλαιο ως έχει, με τους αρχικούς όρους της συμφωνίας. Ο Ράφικ, βέβαια, δεν θα μπορούσε να πιέσει περισσότερο τον Ολυμπιακό, καθώς η διοίκηση έχει τα απαραίτητα έγγραφα με τις υπογραφές του παίκτη.
Ο Αλγερινός, πάντως, να το ξεκαθαρίσουμε, πως δεν ενοχλήθηκε από το γεγονός πως δεν του έγινε αύξηση στις απολαβές του, απλά πόνταρε στην καλή διάθεση του Βαγγέλη Μαρινάκη, επηρεαζόμενος από την εξέλιξη που είχε η υπόθεση του Κέβιν Μιραλάς, μόνο που η περίπτωση του Βέλγου στράικερ ήταν αρκετά διαφορετική. Από την 1η Ιουνίου, λοιπόν, ο Ράφικ Τζεμπούρ θα ανήκει στον Ολυμπιακό έχοντας ένα διετές συμβόλαιο έως το 2013, με ρήτρα αποδέσμευσης που φτάνει τα 5.000.000 ευρώ για όποιον σύλλογο ενδιαφερθεί από το εξωτερικό.
Υπενθυμίζεται πως οι ερυθρόλευκοι απέκτησαν τον 27χρονο επιθετικό τον περασμένο Φεβρουάριο, με τον Τζεμπούρ να έχει μείνει ελεύθερος από την ΑΕΚ, υπογράφοντας μαζί του ένα συμβόλαιο έως το τέλος της σεζόν, με οψιόν ανανέωσης έως το 2013, εφόσον ο Ολυμπιακός έμενε ικανοποιημένος από την προσφορά του στην ομάδα. Από την στιγμή, βέβαια, που ο Ράφικ έδειξε την αποτελεσματικότητα του στην επίθεση, συν το γεγονός πως δεν δημιούργησε προβλήματα στο Ρέντη, τόσο ο Ερνέστο Βαλβέρδε, όσο και ο Βαγγέλης Μαρινάκης, έδωσαν το "ΟΚ", για να ενεργοποιηθεί η παραμονή του Αλγερινού στους ερυθρόλευκους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: