Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Διπλό μπαμ με Κατάι, Σάντσες

Μια ανάσα από το διπλό χτύπημα είναι ο Θρύλος για τους Κατάι, Σάντσες, αφού σύμφωνα με πληροφορίες τα βρήκε σε όλα με τη Βοϊβοντίνα, ενώ ανέβασε την προσφορά για τον Κολομβιανό της Βαλενσιέν.
Να τρελάνει τους πάντες με την απόκτηση των Αλεξάνταρ Κατάι και Κάρλος Σάντσες οδεύει ο Ολυμπιακός. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι «ερυθρόλευκοι» το βράδυ της Παρασκευής έκαναν το καθοριστικό βήμα για την απόκτηση των δύο παικτών, οι οποίοι αναμένεται να ανεβάσουν επίπεδο την πειραϊκή ομάδα και να την ενισχύουν άμεσα στην προσπάθεια που θα κάνει την νέα σεζόν για διάκριση σε Ελλάδα και Τσάμπιονς Λιγκ.
Οι πρωταθλητές Ελλάδας τα βρήκαν σε όλα με τη διοίκηση της Βοϊβοντίνα για την απόκτηση του 20χρονου μεσοεπιθετικού, ο οποίος αποτελεί ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα της Σερβίας. Μάλιστα, ο παίκτης αναμένεται την Τρίτη στην Αθήνα, ώστε να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στην συνέχεια να υπογράψει τετραετές συμβόαλιο με τους «ερυθρόλευκους».
Ενθαρρυντικά είναι τα μηνύματα, που προκύπτουν και από την υπόθεση του Κάρλος Σάντσες. Οι άνθρωποι του Ολυμπαικού ανέβασαν τη προσφορά τους στα 2,8 εκ. ευρώ, οι Γάλλοι εμφανίζονται διαλλακτικοί και το θέμα αναμένεται να έχει αίσιο τέλος τις επόμενες ημέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: