Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Μια ανάσα από τον Σάντσες

Το θέμα του Κάρλος Σάντσες είναι εκείνο που μπαίνει πρώτο στη λίστα με τις «άμεσες κινήσεις» του Ολυμπιακού για την ενίσχυσή του. Αυτό είναι δεδομένο. Και όλα, από εκεί και πέρα, θα μπουν σε μία σειρά.
Ο Ολυμπιακός έχει πλάνο. Το έχουμε αναφέρει πολλές φορές και επιμένουν επʼ αυτού, όπως επιμένει, άλλωστε και η ίδια η ΠΑΕ. Και σύμφωνα με αυτό, η υπόθεση του Σάντσες είναι εκείνη που προτάσσεται. Είναι, άλλωστε, τέτοια η επιθυμία του Ερνέστο Βαλβέρδε να εντάξει τον ποδοσφαιριστή στο δυναμικό του, ώστε η διοίκηση έχει στρέψει το ενδιαφέρον της κατά πολύ εκεί, προκειμένου να της δώσει θετικό τέλος και να προχωρήσει εν συνεχεία παρακάτω.
Τα μηνύματα που έρχονται από την πλευρά του παίκτη (τον ίδιο, τον εκπρόσωπό του και τη Βαλενσιέν) είναι ιδιαίτερα θετικά και όλα δείχνουν ότι οι εξελίξεις θα είναι άμεσες. Κάτι που αναμένεται να χαροποιήσει ιδιαίτερα και τον Ερνέστο…
Όταν λάβει τέλος το θέμα του Σάντσες, αναμένεται να προχωρήσουν και οι άλλες υποθέσεις που είναι σε εκκρεμότητα. Ο άλλος χαφ, ο μεσοεπιθετικός, ο δεύτερος τερματοφύλακας… Και όλα θα συνεχίσουν βάσει πλάνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: