Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Ανανέωσε ο Δεληγιάννης

Με τον Νίκο Δεληγιάννη κάτω από την εστία του θα πορευτεί ο Ολυμπιακός και την επόμενη περίοδο. Η συνάντηση, που είχε ο πολύπειρος τερματοφύλακας και αρχηγός της ομαδάρας πόλο του Θρύλου με κορυφαία διοικητικά στελέχη του Ερασιτέχνη οδηγήθηκε σε προφορική συμφωνία, τόσο για τον διακανονισμό των χρεών, όσο πολύ περισσότερο και για το πώς θα κινηθεί διοικητικά ο σύλλογος την επόμενη σεζόν.
Αυτή η κατάληξη μόνο ως θετικό οιωνό εν όψει των επόμενων ραντεβού της νεοσύστατης διοίκησης του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, που θα προκύψει από το αποτέλεσμα των αυριανών εκλογών με τους διεθνείς πολίστες μπορεί να θεωρηθεί. Αυτό, γιατί ο Δεληγιάννης αποτελεί την κολόνα του Θρύλου όλα αυτά τα χρόνια και σίγουρα το γεγονός και μόνο ότι επήλθε συμφωνία με έναν παίκτη, ο οποιος δεν διστάζει όποτε του δοθεί ευκαιρία να εκφράσει τα δίκαια παράπονά του για όλες αυτές τις καθυστερήσεις πληρωμών της προηγούμενης διοικητικής κατάστασης.
Όπως επίσης, είναι γεγονός ότι στο σύνολό τους οι πολίστες του Θρύλου παρά τις διάφορες «σειρήνες», που ακούγονται δεξιά και αριστερά από ομάδες, που τους έχουν πλησιάσει (Χίος, Βουλιαγμένη) φέρονται να έχουν συνειδητοποιήσει ότι συμφέρον τους είναι να συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στον Ολυμπιακό και να εξακοουθήσουν να σαρώνουν τους τίτλους και τα επόμενα χρόνια. Όπως επίσης και να δημιουργήσουν τις προοπτικές για νέες σημαντικές πορείες στα ευρωπαϊκά Κύπελλα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: