Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

«Θα ήταν ωραίο να έρθω στον Ολυμπιακό»

Μιλώντας στην "Sportski Zurnal", ο 20χρονος μέσος της Βοϊβοντίνα είπε πως ξέρει ότι ο Ολυμπιακός θέλει να τον κάνει δικό του, ενώ συνέχισε πάντως πως «έχω συμβόλαιο για άλλα 2,5 χρόνια με την ομάδα και χωρίς τη συγκατάθεση της δεν μπορεί να γίνει τίποτα».
Ο νεαρός χαφ, παραδέχθηκε πως θα ήταν πολύ ωραίο να πάρει μεταγραφεί σε ομάδα που συμμετέχει στους ομίλους του Champions League, αλλά δεν είναι στο χέρι του.
«Ξέρω ότι ο Ολυμπιακός με θέλει, το πληροφορήθηκα, αλλά πιστέψτε με δεν ξέρω τίποτε περισσότερο. «Θα ήταν ωραίο να συνεχίσω την καριέρα μου στην πιο δημοφιλή ομάδα στην Ελλάδα, η οποία συμμετέχει στο Champions League», επεσήμανε ο νεαρός μέσος, ο οποίος, όμως, φρόντισε να καταστήσει σαφές πως τον πρώτο και τελευταίο λόγο για τη μεταγραφή του έχει η Βοϊβοντίνα:
«Ναι, το μεγαλύτερο εμπόδιο στο δρόμο προς την Αθήνα είναι η Βοϊβοντίνα, έχω συμβόλαιο για άλλα 2,5 χρόνια με την ομάδα και χωρίς τη συγκατάθεση της δεν μπορεί να γίνει τίποτα». Στην ίδια εφημερίδα, μίλησε και ο αθλητικός διευθυντής της σερβικής ομάδας, ο Μίοντραγκ Πάντελιτς, τονίζοντας πάντως ότι δεν έχει υπάρχει επίσημη κρούση από τους Πειραιώτες: «Δεν ξέρουμε απολύτως τίποτα, κανείς από τον Ολυμπιακό δεν έχει επικοινωνήσει μαζί μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: