Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Τα παζάρια για Σάντσες συνεχίζονται...

Ούτε χθες ήρθε τελικά το «ΟΚ» της Βαλανσιέν για τη μεταγραφή του Σάντσες αφού οι Γάλλοι φαίνεται να επιμένουν να φτάσουν το αντίτιμο στα 3 εκατομμύρια.
Η τελική πρόταση του Ολυμπιακού ήταν στα 2,5 εκ. ευρώ και όπως φαίνεται, αυτό δεν ικανοποιεί τους Γάλλους, οι οποίοι φέρονται να «εκβιάζουν» με μία υποτιθέμενη μεγαλύτερη προσφορά που έχουν από την Ουντινέζε…
Ωστόσο, στον Ολυμπιακό δηλώνουν αισιόδοξοι για το τέλος της μεταγραφής μέσα στην εβδομάδα, χωρίς να επιβεβαιώνουν τις φήμες που λένε ότι θα ανεβάσουν ακόμα λίγο την προσφορά τους (στα 2,8 εκ.).
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης από την πλευρά του, δείχνει απόλυτα πρόθυμος να ικανοποιήσει την επιθυμία του Βαλβέρδε για τον παίκτη αν και – ακόμα και σε αυτή την περίπτωση – πρέπει να κρατάμε μικρό καλάθι.Ο λόγος; Διότι οι Γάλλοι το έχουν παρακάνει και στο κάτω κάτω, υπάρχουν κι άλλοι παίκτες στην αγορά που δεν θα έχουν και τον «βραχνά» του Κόπα Αμέρικα!
Ο Σάντσες πάντως είναι με την εθνική Κολομβίας εν όψει Κόπα Αμέρικα και περιμένει τις ανακοινώσεις, μια και ο ίδιος έχει πει ότι θέλει μετά τη διοργάνωση να έρθει στη χώρα μας. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει συμφωνήσει με τους «ερυθρόλευκους» και έχει δεχτεί να στείλει και τις υπογραφές προτού ξεκινήσουν τα παιχνίδια, εφόσον ανακοινωθεί η συμφωνία των δύο συλλόγων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: