Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Μιλάει με Ακουϊλάνι

Στον Ολυμπιακό είναι αποφασισμένοι να κάνουν να κάνουν μια μεταγραφή που θα προκαλέσει αίσθηση. Και για να ενισχύσουν την ομάδα στο έπακρο και για να δώσουν μια επιπλέον απάντηση σε όσους ασχολούνται μόνο με την υπόθεση των ύποπτων αγώνων. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έδωσε την εντολή και τώρα το... επιτελείο των μεταγραφών κινεί τα νήματα. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Εδουάρδο Μαθία εξετάζει μια άκρως ενδιαφέρουσα περίπτωση. Η περίπτωση αυτή ακούει στο όνομα Αλμπέρτο Ακουιλάνι. Ο 27χρονος Ιταλός άσος, που ανήκει στη Λίβερπουλ, πέρυσι αγωνίσθηκε δανεικός στη Γιουβέντους, με την οποία είχε 33 συμμετοχές!
Ο Ακουιλάνι δύσκολα θα μείνει στην Αγγλική ομάδα και ο Μαθία που γνωρίζει καλά τον ποδοσφαιριστή προσπαθεί να δει αν είναι εφικτή η απόκτηση του παίκτη είτε με την μορφή δανεισμού που δείχνει πιο εύκολη, είτε με την μορφή αγοράς, όπου πρέπει να αποσαφηνιστεί το ποσό που θέλει η Λίβερπουλ για να τον παραχωρήσει.
Όπως καταλαβαίνετε μόνο εύκολη περίπτωση δεν είναι, σίγουρα όμως οι πρώτες σκέψεις μπορεί να οδηγήσουν σε συγκεκριμένη πρόταση των ερυθρόλευκων αφού πρώτα ο Μαθία που ξέρει πολύ καλά τον Ιταλό διεθνή, ξεκαθαρίσει και με τις απαιτήσεις της Λίβερπουλ.
Ο Ακουιλάνι είναι παίκτης που παίζει στον άξονα, σε εξαιρετική ηλικία και πολλές εμπειρίες με τις Ρόμα, Λίβερπουλ και Γιουβέντους. Είναι κάτι ανάμεσα σε «οχτάρι» και «δεκάρι» με ποιοτικά χαρακτηριστικά στο παιχνίδι του, χωρίς φυσικά να ξεχνάει και τις ανασταλτικές υποχρεώσεις...

Δεν υπάρχουν σχόλια: