Κυριακή 10 Ιουλίου 2011

Το «πακέτο» απ’ τη Μαρσέιγ

Μπενουά Σεϊρού και Σαρλ Καμπορέ είναι οι δύο περιπτώσεις ποδοσφαιριστών της Μαρσέιγ που εξετάζει ο Ολυμπιακός και δεν αποκλείεται σύντομα να υπάρξουν εξελίξεις.
Ο Σεϊρού ανήκει στη Μαρσέιγ, η οποία τον υπολογίζει για την νέα σεζόν, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν παραχωρείται. Ο Γάλλος χαφ βρίσκεται στα 30 του και η ομάδα της Μασσαλίας δεν θα έλεγε «όχι» σε μία ικανοποιητική πρόταση για την παραχώρησή του. Άλλωστε, αυτό πήγε να συμβεί και με την πρόταση της Παρί Σεν Ζερμέν, όμως ο ίδιος ο Σεϊρού σταμάτησε το θέμα, αφού δεν θέλει να αγωνιστεί εκεί, επειδή έχει φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα της έτερης παριζιάνικης ομάδας, της Ρασίνγκ Λεβαλουά.
Την ίδια στιγμή, πάντα υπάρχει στο προσκήνιο το όνομα του Καμπορέ, ο οποίος μπορεί να αποκτηθεί είτε με κανονική μεταγραφή, είτε ως δανεικός με οψιόν αγοράς, με το δεύτερο σενάριο να του δίνει μάλιστα αρκετούς «πόντους». Ο μέσος από τη Μπουρκίνα Φάσο είναι υπό παραχώρηση από τους Φωκαείς και αυτήν τη στιγμή, είναι το πρώτο όνομα στη λίστα με τους αντι-Σάντσες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: