Κυριακή 10 Ιουλίου 2011

Περιμένει ο Ράσο

Μέχρι στιγμής δεν γνωρίζει το μέλλον του, αναρρώνει από τον τραυματισμό και την επέμβαση στον ώμο και περιμένει να μάθει τις προθέσεις των παραγόντων του Ολυμπιακού για την επόμενη σεζόν.
Ο Ράσο Νεστέροβιτς είχε υπογράψει πέρυσι το καλοκαίρι συμβόλαιο 1+1 έτους και όπως λέει και ο ίδιος, επιθυμία του είναι να συνεχίσει να φοράει την ερυθρόλευκη φανέλα. «Εχω ακόμη αρκετά καύσιμα στο ντεπόζιτο», δήλωσε ο 35χρονος σέντερ, στέλνοντας το μήνυμά του προς κάθε κατεύθυνση.
«Ισως ταξιδέψω την επόμενη εβδομάδα στην Ελλάδα, για να δω τι θα συμβεί», πρόσθεσε ο Νεστέροβιτς, ο οποίος πρέπει να έχει ενημερωθεί επίσημα από τον Ολυμπιακό μέχρι την επόμενη Πέμπτη (15/7), όπως αναφέρει ειδικός όρος στο συμβόλαιό του. Οι ενδείξεις λένε ότι δύσκολα θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό, μιας και το κασέ του φτάνει το ένα εκατομμύριο ευρώ, χρήματα πολλά για τα νέα δεδομένα που ισχύουν στο Λιμάνι.
Οσο για τον τραυματισμό του, ο Σλοβένος πρώην πρωταθλητής στο ΝΒΑ, παραδέχτηκε ότι «όλα πηγαίνουν καλά και είναι πλέον ευθύνη μου να ακολουθήσω τις σωστές ασκήσεις. Μέχρι τις αρχές Σεπτέμβρη θα έχω ξεκινήσει να γυμνάζομαι κανονικά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: