Κυριακή 10 Ιουλίου 2011

Τους τα... χάλασε η βροχή

Πάνω που είχαν αρχίσει να… φορτσάρουν, ο καιρός… ζήλεψε και τους το… χάλασε. Μία ξαφνική καταιγίδα στάθηκε η αφορμή για να διακοπεί η απογευματινή προπόνηση, με τους παίκτες να αναζητούν καταφύγιο από τη δυνατή βροχή.
Είχαν κατέβει στο γήπεδο με διάθεση οι ποδοσφαιριστές του Ερνέστο Βαλβέρδε. Ξεκούραστοι από το πρωινό πρόγραμμα (είχαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν λίγο το μεσημέρι) είχαν συλλέξει τις απαραίτητες δυνάμεις για να πέσουν ξανά με τα… μούτρα στη δουλειά.
Ο καιρός, όμως, είχε άλλη άποψη. Περίπου 45 λεπτά διήρκεσε το απογευματινό πρόγραμμα, με τους «ερυθρόλευκους» να βλέπουν ξαφνικά τον ουρανό να σκοτεινιάζει και την βροχή να κάνει την εμφάνισή της. Δεν επρόκειτο όμως για μία απλή βροχούλα. Επρόκειτο για νεροποντή.
Εντελώς ξαφνικά οι ουρανοί… άνοιξαν! Σε τέτοιο βαθμό μάλιστα, που ήταν αδύνατο για τους παίκτες να συνεχίσουν τις ασκήσεις τους, έστω και έτσι! Ο Βαλβέρδε, οι συνεργάτες του και οι ποδοσφαιριστές, λοιπόν, τα… μάζεψαν και κάπως έτσι έληξε η απογευματινή προπόνηση του Ολυμπιακού.
Πάντως, δεν είναι ασυνήθιστες αυτές οι μπόρες στο Ζέεφελντ. Και τις προηγούμενες φορές που είχαν βρεθεί εκεί οι «ερυθρόλευκοι» είχαν τύχει σε ανάλογα φαινόμενα, με τον ήλιο να… εξαφανίζεται ξαφνικά και τα σύννεφα να καλύπτουν τον ουρανό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: