Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

Στο Ζέεφελντ για τον Τζιμπούρ

Στο μακρινό για εκείνον Ζέεφελντ βρέθηκε ένας Αλγερινός δημοσιογράφος με σκοπό να μιλήσει για 10 λεπτά με τον συμπατριώτη του επιθετικό του Ολυμπιακού, Ραφίκ Τζιμπούρ.
Το μακρινό ταξίδι Αλγέρι-Ζέεφελντ πραγματοποίησε ο Φαρίντ Άιτ Σαάντα, προκειμένου να έχει συνομιλία με τον Ραφίκ Τζιμπούρ. Ο εν λόγω κύριος δεν είναι κάποιος φανατικός θαυμαστής του «τρομοκράτη», αλλά Αλγερινός δημοσιογράφος που εργάζεται για τη μεγάλη εφημερίδα της πατρίδας του και πιο συγκεκριμένα τη «LaButeur».
Σκοπός του ρεπόρτερ ήταν να συνομιλήσει για 10 λεπτά με τον Ραφίκ Τζιμπούρ και να του κάνει κάποιες ερωτήσεις αναφορικά με την προετοιμασία των Πειραιωτών για τη νέα χρονιά που ξεκινά, αλλά υπήρχε ένα πρόβλημα για τον ίδιο, καθώς δεν μπορούσε να πάρει τις πληροφορίες που ήθελε για να έρθεις σε επαφή με τον Αλγερινό φορ.
Για το λόγο αυτό αποφάσισε να περιμένει στο λόμπι του ξενοδοχείου με την ελπίδα ότι θα περάσει κάποια στιγμή ο επιθετικός του Ολυμπιακού ή κάποιος από την ομάδα (που να φοράει ρούχα της αποστολής). Αυτός όμως που του έδωσε τη λύση ήταν ένας ρεπόρτερ και έτσι ο ρεπόρτερ από την Αλγερία, λίγη ώρα μετά και αφού είχαν «πέσει» τα απαραίτητα τηλέφωνα έμαθε ότι του εγκρίθηκε η άδεια για να συνομιλήσει με τον Ραφίκ Τζιμπούρ, με το χαμόγελο να μην μπορεί να κρυφτεί από ικανοποίηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: