Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

«Επιπλέον κίνητρο»

Την ευκαιρία να «ξεμουδιάσει» και να δείξει τις δυνατότητές του θέλει να αξιοποιήσει ο Λούκας Σζάρεκ. Ο Ελληνοπολωνός διαγώνιος του Ολυμπιακό είναι ένας από τους 25 αθλητές που θα λάβουν μέρος στο 1ο Volleyleague Camp που θα πραγματοποιηθεί στην Πορταριά του Πηλίου από τις 19 έως τις 26 Ιουλίου.
Ο 21χρονος «ερυθρόλευκος» δήλωσε στο επίσημο σάιτ της διοργανώτριας αρχής της Α1 βολεϊ Ανδρών ΕΣΑΠ:«Κάθε νέος αθλητής αναζητεί κάποιες ευκαιρίες για να μπορέσει να δείξει τι αξίζει κι η διοργάνωση του 1ου Volleyleague Camp, είναι πραγματικά μια εξαιρετική ιδέα που θα δώσει νέα ερεθίσματα.
Για όλα τα παιδιά που ανήκουν στις ομάδες της Α1 κι αυτό το διάστημα δεν έχουν παιχνίδια, όπως οι αθλητές που συμμετέχουν τις Εθνικές ομάδες, αυτό το Camp είναι μια όαση χαράς, αφού θα έχουμε αντικείμενο να ασχοληθούμε. Ηταν μια πολύ ευχάριστη έκπληξη κι είναι πολύ σημαντικό το ότι η Λίγκα δείχνει έμπρακτα το ενδιαφέρον της για τα νεαρά παιδιά.Σε αυτή την εβδομάδα που θα διαρκέσει το Camp, η παρουσία των προπονητών θα είναι ένα επιπλέον κίνητρο για όλα τα νέα παιδιά, προκειμένου να δείξουν τι αξίζουν και να... αποσπάσουν την προσοχή τους. Πιστεύω ότι όλοι μας θα έχουμε την ευκαιρία να δείξουμε ότι μπορούμε να βοηθήσουμε ακόμη περισσότερο τις ομάδες μας μέσα στη χρονιά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: