Κυριακή 10 Ιουλίου 2011

Ερχεται η σειρά του Πρίντεζη

Ύστερα από το "ναυάγιο" διαπραγματεύσεων με τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη, ο Ολυμπιακός στρέφει την προσοχή του για την προσπάθεια ανανέωσης της συνεργασίας του με τον έτερο Έλληνα πάουερ-φόργουορντ της ομάδας, Γιώργο Πρίντεζη. Είναι δεδομένο πως ο Ντούσαν Ίβκοβιτς συμπεριλαμβάνει στα σχέδια του ενόψει της νέας σεζόν τον Γιώργο Πρίντεζη. Μπορεί όχι σαν βασικό "4άρι" των ερυθρολεύκων, αλλά σίγουρα ως μία εναλλακτική λύση από τον πάγκο. Άλλωστε είναι Έλληνας, γνωρίζει χρόνια τώρα την ομάδα, ενώ και διάθεση του παίκτη είναι να παραμείνει στον Ολυμπιακό. Άλλωστε, έχει εκφράσει την επιθυμία του αυτή, επισημαίνοντας πως προτεραιότητα του είναι να ανανεώσει την συνεργασία του με τους Πειραιώτες.
Ο Ολυμπιακός αναμένεται μέσα στις επόμενες μέρες να καταθέσει επίσημη πρόταση στον εκπρόσωπο του παίκτη, μία προσφορά, βέβαια, η οποία θα συμβαδίζει με τη νέα οικονομική πολιτική -τακτική- η οποία επικρατεί, πλέον, στην πειραϊκή ΚΑΕ. Το 1.100.000 ευρώ που έπαιρνε ετησίως από την Μάλαγα θα πρέπει να το ξεχάσει, καθώς αναμένεται η πρόταση των ερυθρολεύκων να κυμανθεί ίσως και κάτω από τα 500 χιλιάρικα.
Ο Γιώργος Πρίντεζης, πάντως, δεν αναμένεται να έχει τρελές απαιτήσεις. Άλλωστε, όπως είπαμε, θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της καρδιάς του και δείχνει ήδη κατανόηση στην μεταβατική περίοδο στην οποία έχει περάσει η ομάδα. Αίσθηση μας πως όταν ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές, θα επέλθει γρήγορα συμφωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: