Κυριακή 10 Ιουλίου 2011

Από κοντά τον «Λιούμπο»

Ποδοσφαιριστής ο οποίος μπορεί να δείξει σπουδαία πράγματα είναι ο Φέισα. Στον Ολυμπιακό περιμένουν πολλά από εκείνον και για το παρόν, αλλά και για το μέλλον και αυτός είναι ένας έξτρα λόγος για τον οποίο τον προσέχουν ιδιαίτερα.
Δεν μιλάμε για… διάκριση. Είναι δεδομένο, άλλωστε, πως κάθε παίκτης έχει αντιμετώπιση από το προπονητικό ή ιατρικό επιτελείο, ανάλογα με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Και αγωνιστικά και από άποψη φυσικής κατάστασης (τραυματισμούς κλπ). Δεν τα… τσουβαλιάζουν τα πράγματα στον Θρύλο, αυτό έλειπε…
Για τον Φέισα, βέβαια, θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να φανεί η πρόοδος που θα κάνει και το πώς θα παρουσιαστεί στην προετοιμασία. Στα φιλικά, στις προπονήσεις, παντού. Θα βγουν κάποια ασφαλή συμπεράσματα για τον νεαρό Σέρβο ποδοσφαιριστή από τον Ερνέστο Βαλβέρδε και τους συνεργάτες του.
Για τον λόγο αυτό, αλλά και επειδή προέρχεται και από απραξία και τραυματισμό (τον έχει ξεπεράσει βέβαια), στον Θρύλο τον προσέχουν αρκετά και περιμένουν από εκείνον να δουν κάποια πράγματα και από τώρα, που είναι σχετικά νωρίς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: