Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

"Κοιτάζει" και Παβλιουτσένκο

Η άφιξη του Καμερουνέζου στο λιμάνι προκάλεσε πάταγο και προσέλκυσε πολλούς ατζέντηδες πως τον Ολυμπιακό με τον πρόεδρο του που δεν λογαριάζει μπατζετ όταν αφορά την αγαπημένη του ομάδα, με αποτέλεσμα να φτάνουν συνέχεια φαξ με ονόματα ποδοσφαιριστών στην πλατεία Αλεξάνδρας.
Όπως αναφέρουν οι εφημερίδες "Έθνος" και "Ελεύθερο Τύπος", στα γραφεία της ΠΑΕ στο Πασαλιμάνι ήρθε φαξ με το όνομα του 29χρονου Ρώσου επιθετικού της Τότεναμ, Ρομάν Παβλιουτσένκο και οι ιθύνοντες της ομάδας "ψάχνονται" για την περίπτωσή του, δεδομένου ότι πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή παγκοσμίου κλάσης και ενδιαφέρει πολύ τους Πειραιώτες. Ο διεθνής (41 συμμετοχές/19 γκολ) με τη Εθνική ομάδα της Ρωσίας στράικερ είναι δυσαρεστημένος με την μεταγραφή του Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ από τους "Σπερς", καθώς σιγά σιγά χάνει τη θέση και το ρόλο του στην ομάδα του Βόρειου Λονδίνου και γι' αυτό εξετάζει τις επιλογές που έχει για να συνεχίσει την καριέρα του θέλωντας να μείνει σε υψηλό επίπεδο. Ο Ολυμπιακός του Τσάμπιονς Λιγκ είναι μια ομάδα που βλέπει με καλό μάτι, καθώς θα ήθελε να αγωνιστεί και πάλι στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, ενώ και η αγγλική ομάδα δεν θα ήταν αρνητική αν ικανοποιούνταν οικονομικά.
Το who is who
Ο Ρομάν Παβλιουτσένκο γεννήθηκε στις 15/12/81 στο Μοστόβσκι της πρώην Σοβιετικής Ένωσης. έχει ύψος 1,88 μ. και αγωνίζεται στη θέση του επιθετικού, όντας καλός τόσο στο ψηλό παιχνίδι, όσο και με την μπάλα στα πόδια. Ξεκίνησε την καριέρα του στην Δυναμό Σταυρούπολης και στη συνέχεια μετακινήθηκε στην Ροτόρ Βόλγκογκραντ. Η Σπάρτακ Μόσχας τον έκανε δικό της το 2003 και στα 5 χρόνια που έμεινε εκεί είχε 187 συμμετοχές και 109 γκολ (πρώτος σκόρερ του ρωσικού πρωταθλήματος το 2006 με 18 γκολ) , αναγκάζοντας την Τότεναμ να δαπανήσει 14 εκατομμύρια λίρες για να τον αποκτήσει το 2008. Με την αγγλική ομάδα έχει αγωνιστεί σε 99 παιχνίδια και έχει σκοράρει 38 φορές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: