Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Η έκπληξη - βόμβα με Ζινιάκ

«Ψημένοι» για μια μεταγραφή-βόμβα που θα προκαλέσει έκπληξη, όχι μόνο στον κόσμο του Θρύλου, αλλά σε ολόκληρη την ποδοσφαιριστή Ευρώπη, φέρονται να είναι στον Ολυμπιακό! Σύμφωνα με πληροφορίες, αργά χθες το βράδυ, προτάθηκε στους ερυθρόλευκους ο Αντρέ Πιέρ Ζινιάκ της Μαρσέιγ! Ο 25χρονος επιθετικός της αντιπάλου του Θρύλου στο Τσάμπιονς Λιγκ, αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από την Τουλούζ έναντι 17 εκ. ευρώ, όμως ουδέποτε προσαρμόστηκε στη Μασσαλία (σ.σ. μόλις 7 γκολ πέρσι) ενώ και ο προπονητής του, Ντιντιέ Ντεσάμπ δείχνει να μην τον υπολογίζει για βασικό φέτος. Έτσι, ο διεθνής Γάλλος (16 συμμ./4 γκολ στην Εθνική) με καταγωγή από την Αλγερία, παραχωρείται δανεικός από τη Μαρσέιγ!
Πρέπει βεβαίως να τονιστεί πως σε κάθε περίπτωση πρόκειται για μια πολύ δύσκολη περίπτωση ειδικά εδώ που έχει φτάσει η σεζόν, όμως από την άλλη πλευρά το να αποκτήσει ο Ολυμπιακός παίκτη τέτοιου επιπέδου στα 25 του ίσως αξίζει και κάθε υπέρβαση από την ΠΑΕ. Φυσικά, αν τυχόν πραγματοποιηθεί το «μπαμ» θα μιλάμε για μια από τις μεγαλύτερες μεταγραφικές επιτυχίες του Θρύλου! Σε πρώτη φάση, κάτι που επίσης πρέπει να τονιστεί, η Μαρσέιγ δεν δείχνει διατεθειμένη να παραχωρήσει τον παίκτη με κανονική μεταγραφή, έστω και με μια οψιόν για το επόμενο καλοκαίρι, αφού προφανώς η επένδυσή της στον Ζινιάκ ήταν τεράστια. Ακόμη και έτσι όμως, μάλλον δεν... χαλάει κανέναν στον Λιμάνι, ενώ μέσα σε ένα χρόνο πολλά πράγματα αλλάζουν άλλωστε...
Ο ύψους 1,87 Γάλλος επιθετικός ξεκίνησε την καριέρα του από τη Λοριάν (2004-07) και έφτιαξε το όνομά του στην Τουλούζ την τριετία 2007-10 όταν σε 98 ματς πρωταθλήματος πέτυχε 34 γκολ και είχε γενικά εντυπωσιακές σεζόν στο Σαμπιονά, πριν αναγκάσει τη Μαρσέιγ να ξοδέψει ένα τεράστιο ποσό για να τον αποκτήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: