Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Παγκόσμια είδηση του Μακούν

Τον γύρο του κόσμου έκανε η μεταγραφή του Ζαν Μακούν στο Θρύλο, μέσω των μεγαλύτερων αθλητικών ιστοσελίδων, τόσο της Γαλλίας όσο και άλλων χωρών.
Η είδηση της μεταγραφής του παικταρά από το Καμερούν Ζαν Μακούν στους πρωταθλητές Ελλάδας δεν απασχόλησε μόνο τα ελληνικά ΜΜΕ αλλά και πασίγνωστες αθλητικές ιστοσελίδες της Γαλλίας, της Αγγλίας και άλλων «ποδοσφαιρικών» χωρών της Ευρώπης και άλλων ηπείρων.
Το αγγλικό Sky Sports αναλύει το δανεισμό του Μακούν στον Ολυμπιακό τονίζοντας πως βασικό ρόλο έπαιξε η έλευση του Μακ Λις στον πάγκο των «χωριατών».
Η γαλλική L’Equipe αναφέρεται στο θέμα με μίνι ανασκόπηση της καριέρας του «ερυθρόλευκου» πλέον άσου, και η France Football γράφει χαρακτηριστικά πως ο Καμερουνέζος μέσος ολοκλήρωσε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και θα αγωνίζεται δανεικός για τον επόμενο χρόνο στον Ολυμπιακό, με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν οψιόν αγοράς που εκτιμάται σε 4 εκατ. ευρώ.
Στο Goal.com αλλά και το ESPN, αναφέρουν την μετακίνηση του πρώην παίκτη της Λιόν στους πρωταθλητές Ελλάδας, ενώ τέλος και η ισπανική Μarca ασχολείται με την θερμή υποδοχή των φιλάθλων του Θρύλου στον παίκτη!

Δεν υπάρχουν σχόλια: